Útmutató a Kaller használatához

Útmutató a Kaller használatához

A Kaller egy interaktív szolgáltatásunk, amely bemutatja a Spider mászófalait és útjait, az utak nehézségi fokait és a legújabban épült utakat.

 

Kallerbe belépve a nagy képen láthatod a teremben megtalálható összes köteles falszakaszt, kivéve a boulder termünket. Ahogy a teremben, itt is beszámoztuk a falakat 1-től 55-ig. Belépésnél a terem azon szakaszát látod az utakkal, ahol új utak épültek. Ha rákattintasz az új utakra, akkor azok lekerülnek a falakról. Utána indulhat a keresgélés!

 

Lent, bal oldalon láthatod az UIAA skálának megfelelő nehézségi fokozatokat. Itt kiválaszthatod a számodra megfelelő nehézségű utakat.

 

Jelenleg 11 különböző színű fogást használunk a Spiderben. Néhány szín könnyen beleolvad a fal ábrájába, ezért a lámpa ikon használatával sötétíteni tudod a felületet, és máris jobban kivehető az adott útvonal.

 

 

„Spider ajánlás a kezdőknek: az első lépésekben keresd a IV-es besorolású, legkönnyebb utakat!”

 

 

A falakat rendszeresen átépítjük, hogy gyakran találkozzatok új kihívásokkal. Az új utak esetén előfordulhat, hogy nem a pontos nehézségi fokozatot állítjuk be. Néhány nap múlva pontosítjuk a besorolást, miután csapatunk több tagja is megmássza, és véleményezi az utakat.

 

 

Ha szeretnél értesülni a legfrissebb útjainkról, akkor kövess minket a Facebookon, vagy iratkozz fel a Hírlevelünkre!

 

Jó mászást!

Spider Team

Kapcsolódó galéria:

BEZÁR