Oktatás

Oktatás

 

Mászó vendégeink biztonsága a legfontosabb a számunkra, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az oktatásra. Az újonnan érkezőknek egy alapoktatást biztosítunk, amelyet a belépő ára tartalmaz. Az oktatás alatt a következő ismereteket tanítjuk meg:

- a felszerelés használatát

- a biztosítási technikát

- az első lépéseket a falon

- automata önbiztosító használatát

- végigvezetünk a teremben, és megmutatjuk a lehetőségeiteket

„A biztonság érdekében az alapoktatást a belépő tartalmazza.”

Az alapoktatás akkor hatékony, ha párban érkeztek, így az egyik fél tanulja a biztosítási technikát, amíg a másik az első lépéseket a falon. Amennyiben egyedül szeretnél mászni, javasoljuk a tanfolyamunkat, ahol lehetőséged van megismerkedni, és csatlakozni más egyedül érkező mászóhoz.

Az oktatás általában 15-30 percet vesz igénybe. Előfordulhat hogy kicsit várakoznotok kell, amíg a falmesterünk másokat oktat, vagy egyéb elfoglaltsága van.

Az alapoktatás hétköznap 16:00 órától 17:30-ig szünetel (a gyerekedzés végett).

Amennyiben nagyobb társasággal jössz mászni (6-8 fő), és nem szeretnétek sokat várni, emailben jelezd az érkezéseteket 1-2 nappal korábban a recepción az infoobuda@spiderclub.hu címen. Lehetőségetek van külön falmestert kérni, aki kizárólag nektek tartja az oktatást. A falmester óradíja: 5.000 Ft.

 

 

Nem kell mást tenned mint érkezéskor a recepción jelezned, hogy először jársz nálunk.

 

"Fontos, hogy ne a mászó társad tanítson biztosítani! Lehet hogy a társad már mászik egy ideje, a biztosítással kapcsolatos tudnivalókat azonban nem tudja neked szakszerűen átadni. Így előfordulhat, hogy rosszul rögződik a technika, és várhatóan sokkal tovább tart majd az oktatás."

 

 

Büszkék vagyunk arra hogy a terem nyitása óta több ezer kezdőt sikerült megtanítanunk az alapokra, és még egyszer sem fordult elő esemény a kezdők körében.

 

Spider Team

 

 

Kapcsolódó galéria:

BEZÁR