Terem

Óbuda központjában található egy falmászó csarnok, amely valójában egy fitness terem. Egy terem, ahol nem a megszokott erőgépekkel találkozol, és nem is az unalmas súlyokat kell emelgetned, mégis átmozgat tetőtől talpig.

 

„A falmászás saját testsúlyos alternatív fitness, ahol észrevétlenül minden izmodat átmozgatod.”

 

Spider Club az ország legnagyobb alapterületű és legnagyobb falfelületű mászócsarnoka. A teremben lehetőség van a mászás két főbb irányzatának a gyakorlására: a köteles és boulder mászásra. A köteles mászást 55 falfelületen, közel 1100 nm-en, 150 úton próbálhatod ki. Csarnokunk ezzel világszinten is jelentős méretűnek számít. Boulder termünk 360 nm-es falfelületével az ország egyik legnagyobb lehetősége azok számára, akik a kötél nélküli mászás élményét is szeretnék kipróbálni.

 

 

„Az ország legnagyobb falmászó és boulder terme…

 

A terem gyakorlatilag egy játszóház minden korosztály számára. Egyedül és családosan is ellátogathatsz hozzánk, hiszen itt a gyerekektől a nagyszülőkig bárki megtalálja a számára kihívást jelentő falszakaszt. A falainkon külön felületet alakítottunk ki a gyerekek számára. Önbiztosító rendszerünk segítségével pedig egyedül is mászhatsz több úton is. Ha szeretnél fejlődni, akkor csatlakozni tudsz az edzéseinkhez, vagy vegyél részt egynapos tanfolyamainkon, amelyeken megtanítunk mindenre, amire a falmászás során szükséged lesz.

 

Automata önbiztosító rendszerünk segítségével egyedül is mászhatsz.

 

Mászóink biztonsága a legfontosabb a számunkra, ezért nem csupán az eszközök rendszeres ellenorzésére fordítunk kiemelt figyelmet, hanem az oktatásra is. Az újonnan érkezőknek egy alapoktatást biztosítunk, amelyet a belépő ára tartalmaz. Az oktatás alatt megismered a termet, megtanulod a felszerelések használatát és a biztosítási technikát, valamint az első mozdulatokat is el tudod sajátítani. Az alapoktatás hétköznap 16:00 órától 17:30-ig szünetel (a gyerekedzés végett).

 

A biztonság érdekében az alapoktatást a belépő tartalmazza.

Az alapoktatás hétköznap 16:00 órától 17:30-ig szünetel (a gyerekedzés végett).

 

A termet társkereső klubnak is szoktuk nevezni, mivel a közös mászás összehozza az embereket. Új ismeretségek, barátságok, sőt akár párkapcsolatok is kialakulhatnak a mászásnál használt bizalmi kötél segítségével. Nem véletlenül kedvelt program a csapatépítésben és a céges mászásban.

 

 

Ha kezdő vagy, akkor látogass el az általunk összegyűjtött legfontosabb információkhoz.

 

 

 

Kapcsolódó galéria:

BEZÁR