Edzőink

Tóth Regina (Regi)
Tóth Regina (Regi)

Terem vezető, Gyerek és Személyi edző

1998-ban születtem és jelenleg negyedik éves, aktív hallgató vagyok a Testnevelési Egyetem Osztatlan tanári, edzői szakán. A barátaimmal - akikkel jelenleg is aktívan űzzük ezt a sportot - tizenévesen kezdtünk mászni’. Ezekben az években hazai versenyeken is gyűjthettem mászói tapasztalatot. Több, mint 3 éve tartok csoportos-, illetve magánedzéseket a Spider clubban, nyaranta több, gyermekeknek szervezett mászótábort is szervezhettem, vezethettem. Elsősorban gyermekekkel, főként 7-14 éves korosztállyal foglalkozom. Célom, hogy megismertessem, legfőképp megszerettessem velük a mászást, mint ahogy anno magam is megélhettem mindezt. ...

Bővebben »Erdélyi Balázs
Erdélyi Balázs

Spider tanfolyam oktató, edző

A sziklamászással a 90-es évek végén ismerkedtem meg, amikor pár lelkes ismerőshöz csapódva elkezdtem Oszoly szikláit látogatni. A következő években rendszeres nyári program volt a mászás, nagyrészt hazai mászóhelyeken, évi pár alkalommal külföldön. A magasabb hegyekkel is ebben az időben kezdtem ismerkedni, ahogy teltek az évek úgy egyre jobban a mindennapok részévé vált a mászás. Az utóbbi bő egy évtizedben a teleket is mászótermekben töltöttem. 2010 óta rendszeresen járok versenyekre is, elsősorban nehézségi mászás kategóriában. 2015-ben a nehézségi Magyar Kupa futamon összetettben a 3. helyet értem el ...

Bővebben »Norman Dolgos (Bulls)
Norman Dolgos (Bulls)

Spider Gyerek edző,  tartásjavító és  személyi edző

Dolgos Norman vagyok a Testnevelési Egyetemen Humánkineziológia szakon szereztem a Diplomámat, majd később elvégeztem a Sportmászó/Sportedző szakképzést. 12 éve mászom és több mint 7 éve tartok egyéni és csoportos órákat. A mászás hosszú évek óta még mindig ugyanúgy tartja fenn az érdeklődésemet és motivációmat, mint az elején. Ez a sokoldalú mozgásforma minden szinten kihívást ad a sportot űzőknek a kezdőktől a profi szintig.
A célom, hogy minél több emberrel ismertessem meg az élményt, amit a falmászás ad.
Várom Szeretettel azokat a gyerekeket és ...

Bővebben »Losonczi Éva
Losonczi Éva

Gyerek és Személyi edző

1986-ban születtem. 2012-ben végeztem a Testnevelési Egyetem Testnevelő- és Gyógytestnevelő tanári szakán. Az egyetem alatt úszó- és személyi edző képesítést szereztem, de azóta is folyamatosan képzem magam.

A budapesti Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban tanítok immáron 10 éve. 2011 óta foglalkozom falmászással, amivel a Bátor Táborban ismerkedtem meg. Az edzőséget most kezdtem itt a Spider Clubban, így nagy lendülettel vetem bele magam az új kihívásokba.

Nap, mint nap gyerekekkel foglalkozom, és jól megtalálom velük a közös hangot, személyre szabottan tudom motiválni őket. Csoportos edzéseimen azt szeretném elérni, hogy a ...

Bővebben »Tóth Viktória
Tóth Viktória

Tartásjavító szakedző, gyógytornász-fizioterapeuta

 

 2014-ben végeztem gyógytornászként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. A diploma után kórházban gyermekgyógyászati rehabilitációs osztályon, hospice ellátásban és mozgássérült gyermekek fizioterápiájában szereztem tapasztalatot. Ezután idősek otthoni ellátásával is foglalkoztam. 5 éve gyerek és felnőtt falmászó foglalkozásokat tartok tartásjavító céllal, gerinckorrekciós szemlélettel. 

4 fős kis csoportokban tartok órákat és kedd, szerda és pénteki napokon vagyok bent 14:00-től ...Giret Janka
Giret Janka

 

2001-ben születtem, a sportmászással 10 éves korom körül ismerkedtem meg, itt a Spider Clubban, a gyerekedzések keretei között. Később versenyezni kezdtem, amit öt évig folytattam az ifjúsági válogatott tagjaként. Ugyan a versenyzést már abba hagytam, a mászást természetesen nem, még mindig szívesen töltöm az időm a falon, különösen, ha ezt a szabadban, a sziklafalon tehetem. Jelenleg a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen tanulok, szabadidőmben pedig a sziklán és a versenyzés alatt szerzett tapasztalataimat szívesen osztom meg az érdeklődőkkel a gyerek- és ifjúsági edzések kereti között.

 Horváth Dalma
Horváth Dalma

Gyógytornászként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Fizioterápiás falmászás oktatói képesítésemet Ausztriában szereztem 2018-ban, ettől az évtől dolgozom a Spider Clubban is. Gyerekek és fiatalok mozgásfejlesztésével, valamint sportolók rehabilitációjával foglalkozom elsősorban, de heti egy alkalommal gyerekedzést is tartok. A mászással való megismerkedésem pillanatától a mindennapjaim részévé vált ez a kreatív mozgásforma. Mindig nagy öröm számomra, ha sikerül mást is hozzásegítenem az élményhez, amit a mászás által én is megélek minden alkalommal.Szabó Imre
Szabó Imre

2009-ben ismerkedtem meg a falmászással, ekkor látogattam meg első alkalommal egy falmászó termet. Amint beléptem a terembe és megmásztam az első utat, szinte azonnal bele is szerettem ebbe a sportba, azóta rendszeresen mászom teremben és sziklán, bel- és külföldön egyaránt. 

Sportmászó-oktató végzettségemet 2018-ban szereztem, a Testnevelési Egyetem és a Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség által közösen indított képzésen. 2020 óta tartok edzéseket, jellemzően gyerekeknek és kisebb számban felnőtteknek is.

Az edzéseimen a résztvevők folyamatos fejlődését tartom szem előtt, ezt a megfelelő technikai-, fizikai- ...

Bővebben »Szakolczai Richárd
Szakolczai Richárd

Gyermekkorom óta rendszeresen sportolok. A sportmászással egy véletlen kapcsán találkoztam. Pár alkalom után tudtam, ez az én sportom, és szívesen utazom akár órákat is, hogy a város akkoriban egyetlen csarnokában edzeni tudjak. Számomra ez jelenti a kikapcsolódást, mindegy hogy épp Arco szikláin mászom vagy egy csarnok fogásai között.

A mászás mozgásformája mindig is lenyűgözött. Ahogy egy (boulder) problémát megoldunk; ahogy toppolunk egy utat, fantasztikus érzés. Mégis az érdekelt, hogyan lehet szépen és a lehető legegyszerűbben megoldani, az adott kihívást. Sokan úgy gondolják, hogy veszélyes sport. Igen, az ...

Bővebben »BEZÁR