Petzl VOLT® európai szabvány

Petzl VOLT® európai szabvány

Cikkszám: C72AFA

Testhevederzet munkahelyzet pozicionálására és zuhanás megtartására egy bekötési ponttal vezetősínen vagy drótkötélen való közlekedéshez

Ez a hevederzet megóvja a felhasználót a lezuhanástól, és például GRILLON kantárral lehetővé teszi a munkahelyzet pozicionálását. Ezenkívül kimondottan alkalmas vezetősínes vagy kábeles zuhanásgátlóval való függőleges közlekedésre (kizárólag a VOLT és VOLT WIND beülők).

A munkahelyzet pozicionáló és zuhanást megtartó VOLT testhevederzet az EASYFIT koncepciónak köszönhetően rendkívül könnyen felvehető: a felsőrészt egy mellény merevíti ki, a derékrészen és a combrészeken pedig a FAST automata csatok segítségével a hevederzet két lábbal a földön állva is felvehető. A VOLT hevederzet ergonomikus felépítése, félmerev és széles derékrésze minden munkafázisban maximális kényelmet biztosít. A LADDER CLIMB bekötési pont segítségével a hasi bekötési pontba sínes zuhanásgátló csatlakoztatható, ezzel is kényelmessé téve a közlekedést. Európai és orosz szabványok szerint bevizsgálva (szintén rendelhető európai, amerikai és kanadai szabvány szerint bevizsgált változatban, OXAN összekötőelemmel szállítva).

  • Könnyű, gyors felvétel: EASYFIT koncepció A VOLT beülőheveder a merevítő mellény segítségével rendkívül gyorsan felvehető. A FAST automata csatok segítségével a hevederzet a földön két lábbal állva is egyszerűen felvehető.
  • Kényelem: Munkahelyzet kényelmes pozicionálása A széles és félmerev derékrész kiválóan megtámasztja a hátat pozicionált munkahelyzetben. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít.
  • Könnyű használat: 

Kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztása A hevederzet mindkét vállpántján található egy rendszer zuhanást megtartó kantárszárak MGO összekötőelemeinek kiakasztására. Lezuhanás esetén a rendszer felszabadítja az MGO-t, így az energiaelnyelő működőképes és fel tud szakadni.

 A beülőheveder könnyű ellenőrizhetősége A mellkasi és a hátsó bekötési pont zuhanás megtartását jelző rendszerrel van ellátva: ha a piros heveder látható, a hevederzetet le kell selejtezni.

Kihajtható oldalsó bekötési pontok Az oldalsó bekötési pontok behajthatók, így használaton kívül véletlen beakadásuk elkerülhető.

 

 

cikkszám C72AFA 0 C72AFA 1 C72AFA 2
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb kerület 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 1955 g 2000 g 2080 g
garancia 3 years 3 years 3 years
csomag 1 1 1
szabványok CE EN 361, EN 358, EAC CE EN 361, EN 358, EAC CE EN 361, EN 358, EAC

 

 
Petzl VOLT® európai szabvány

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl Pack 10 PANJI (10db)

179.000 Ft
Petzl Pack 10 PANJI (10db)

Seat harnessThe PANJI seat harness is easy for the operator to put on, adjust and verify on a client. The tie-in point and equipment loop are designed ...

Petzl Pack 10 PANJI (10db)
Petzl PANJI beülő

17.990 Ft
Petzl PANJI beülő

Seat harnessThe PANJI seat harness is easy for the operator to put on, adjust and verify on a client. The tie-in point and equipment loop are designed ...

Petzl PANJI beülő
Alpinbike Airborne
BEZÁR