Petzl VOLTŸ európai szabvány

Petzl VOLTŸ európai szabvány

Cikkszám: C072AA00

Testhevederzet munkahelyzet pozicionálására és zuhanás megtartására egy bekötési ponttal vezetősínen vagy drótkötélen való közlekedéshez

Ez a hevederzet megóvja a felhasználót a lezuhanástól, és például GRILLON kantárral lehetővé teszi a munkahelyzet pozicionálását. Ezenkívül kimondottan alkalmas vezetősínes vagy kábeles zuhanásgátlóval való függőleges közlekedésre (kizárólag az európai változat).

 

A VOLT zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzet a FAST LT PLUS és FAST LT automata csatoknak köszönhetően igen gyorsan, a lábak felemelése nélkül felvehető. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló támaszt biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít. A LADDER CLIMB bekötési pont segítségével a hasi bekötési pontba sínes zuhanásgátló csatlakoztatható, ezzel is kényelmessé téve a közlekedést. Európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal.

 

  • Könnyű, gyors felvétel: A VOLT és VOLT WIND beülők igen gyorsan felvehetők. A derékrészen és combhevedereken található FAST LT PLUS/FAST LT automata csatok segítségével a felvétel akátr a földön állva is rendkívül egyszerű.
  • Kényelem: Munkahelyzet kényelmes pozicionálása,  A széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakításának köszönhetően kiválóan szellőzik.

A hasi bekötési pont alkalmas függőleges sínen vagy drótkötélen való közlekedésre is A LADDER CLIMB bekötési pontba a sínes zuhanásgátló derékmagasságban csatlakoztatható, így használata kényelmes, mivel a terhelés eloszlik a derékrészen. Leeséskor a hasi bekötési pont automatikusan felcsúszik a mellkas magasságába, így biztosítja a függőleges testhelyzetet (kizárólag az európai változatnál).

Kihajtható oldalsó bekötési pontok Az oldalsó bekötési pontok behajthatók, így használaton kívül véletlen beakadásuk elkerülhető.

  • Könnyű használat: 

A hevederzet mindkét vállpántján található egy rendszer zuhanást megtartó kantárszárak MGO összekötőelemeinek kiakasztására. Lezuhanás esetén a rendszer felszabadítja az MGO-t, így az energiaelnyelő működőképes és fel tud szakadni.

A VOLT beülőhevederek derékrésze igen széles, hátsó felszereléstartóin pedig a munkaeszközök könnyen elrendezhetők.

 

cikkszám C072AA00 C072AA01 C072AA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb kerület 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 2100 g 2150 g 2230 g
garancia 3 év 3 év 3 év
szabványok CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, EAC

 


 


Petzl VOLTŸ európai szabvány

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl STRING 10db

4.390 Ft
Petzl STRING 10db

Az összekötőelemet irányban tartó, a hevedert védő kiegészítő (10-es csomag) ...

Petzl STRING 10db
Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

43.990 Ft
Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

Testhevederzet zuhanás megtartására ...

Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)
Singing Rock Caddy felszereléstartó

3.990 Ft
Singing Rock Caddy felszereléstartó

Vékonyan párnázott, állítható felszereléstartó heveder. ...

Singing Rock Caddy felszereléstartó
BEZÁR