Petzl STRATO

Petzl STRATO

Cikkszám: A020AA0

A STRATO rendkívül könnyű sisak, mely a CENTERFIT és FLIP&FIT rendszereknek köszönhetően kényelmes viselet.

A STRATO rendkívül könnyű sisak, mely a CENTERFIT és FLIP&FIT rendszereknek köszönhetően kényelmes viselet és minden körülmények között a fejen marad. Állítható szakítószilárdságú állhevederével mind a magasban, mind talajszinten használható. A zárt külső héj véd az elektromosság veszélyeitől, az olvadt fémektől és a lángoktól. Sokoldalúan használható sisak, melyre Petzl fejlámpa, arcvédő, zajvédő és más kiegészítők szerelhetők, így minden szakmai kihívásnak és elvárásnak megfelel.

  • több színben rendelhető
  • A Petzl igény esetén egyedi jelöléssel látja el a STRATO sisakokat: - logó vagy speciális jelölés felvitelével, - fényvisszaverő matricákkal.
  • Az EASYCLIP rendszerrel és különböző adapterekkel valamennyi Petzl sisak néhány pillanat alatt felszerelhető a kívánt világítással vagy egyéb kiegészítőkkel.
  • A STRATO sisakok belső héja a kis súly érdekében két részből áll: EPP (habosított polipropilén) és EPS (habosított polisztirén). Az ütések energiáját a sisak a belső héj deformációja útján nyeli el.
  • fejméret: 53-63 cm
  • tömeg: 435 g
  • anyagok: ABS (acrylonitrile butadiene styrene), EPP (expanded polypropylene), EPS (expanded polystyrene), nylon, polycarbonate, high-strength polyester, polyethylene
  • szabványok: CE EN 397 (1), ANSI Z89.1 Type I Class E, EAC (1) megfelel az EN 397 szabvány valamennyi előírásának, kivéve a függőleges belső szabad térre vonatkozó előírásokat.
cikkszám A020AA00 A020AA01 A020AA02 A020AA03
szín fehér sárga piros  fekete
garancia 3 év 3 év 3 év 3 év

Petzl STRATO

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl Vertex ST

26.490 Ft
Petzl Vertex ST

Kényelmes ipari védősisak. A fellépő erőt a külső héj deformálódása közben nyeli el. ...

Petzl Vertex ST
Petzl Vertex Vent

26.490 Ft
Petzl Vertex Vent

Kényelmes, jól szellőző védősisak magasban végzett munkához és mentéshez. A fellépő erőt a külső héj deformálódása közben nyeli el. ...

Petzl Vertex Vent
Petzl Vertex Best

26.490 Ft
Petzl Vertex Best

Védősisak magasban végzett munkához és mentéshez. A fellépő erőt a külső héj deformálódása közben nyeli el. ...

Petzl Vertex Best
Alpinbike Airborne
BEZÁR