Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Cikkszám: R077AA03

Puha és könnyű félstatikus kötél nehezen megközelíthető helyekre

A félstatikus PARALLEL 10,5 mm kötél nehezen megközelíthető helyek elérésére szolgál. Kis átmérőjű, rendkívül puha és könnyű félstatikus kötél. Terhelés alatt csak kis mértékben nyúlik, ami növeli a kötélen való felmászás hatékonyságát. Az EverFlex konstrukció garantálja, hogy a kötél puhasága és kedvező tulajdonságai hosszú távon is megmaradnak. Hatféle színben, négyféle hosszúságban kapható.

Tanúsítvány: CE, EN 1891 típusú (félig statikus kötél)

  • Súly: 65 g / m
  • Kötél átmérő: 10,5 mm
  • Esésszám: 16 (őszi tényező 1/100 kg)
  • Erő: 24 kN
  • Impact erő: 5,1 kN (fall tényező 3)

EverFlex konstrukció: az idő előrehaladtával is változatlan teljesítmény A Petzl félstatikus kötelek poliamid magból és speciális szövésű poliészter köpenyből állnak. Ennek a konstrukciónak köszönhetően puhaságuk nem csökken az idő múlásával, bármilyenek is legyenek a körülmények (víz, por, sár stb.). Puhaságának köszönhetően a kötél élettartama során végig könnyen kezelhető marad, és az eszközökkel jól fog működni. Speciális felépítés a különféle használati módokhoz, a felhasználói igények szerint választható hosszúság és szín.

 Több szabvány szerint bevizsgálva A Petzl félstatikus kötelek a következő szabványok szerint vannak bevizsgálva: - európai CE EN 1891 A típus, - amerikai NFPA 1983, - orosz EAC.

A Petzl félstatikus kötelek a használati módoktól és a felhasználók igényeitől függően többféle standard hosszúságban kaphatók. Ezenkívül hat szín közül választhat, hogy könnyebben megkülönböztesse az egyes szetteket vagy a munka- és a biztosítókötelet, vagy a közös köteleket.

 

Petzl PARALLEL 10.5 mm félstatikus kötél

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Beal ACCESS 10.5MM

114.990 Ft
Beal ACCESS 10.5MM

Rendkívül erős 10,5mm vastag, UNICOR technológiával rendelkező statikus kötél ...

Beal ACCESS 10.5MM
Beal ACCESS 11MM

120.990 Ft
Beal ACCESS 11MM

11mm vastag, erős statikus kötél mely még nagyobb biztonságot nyújt az innovatív UNICORE technológiánknak köszönhetően. ...

Beal ACCESS 11MM
Beal AQUALINE 9.5MM

122.990 Ft
Beal AQUALINE 9.5MM

Könnyű, alacsony nyúlású B típusú kötél canyoninghoz ...

Beal AQUALINE 9.5MM
BEZÁR