Petzl AXIS 11mm félsatikus kötél varrott véggel

Petzl AXIS 11mm félsatikus kötél varrott véggel

Cikkszám: R074BA

Könnyen kezelhető félstatikus kötél varrott kötélvéggel, magasban végzett munkához

Könnyen kezelhető félstatikus kötél varrott kötélvéggel, magasban végzett munkához A varrott kötélvéggel ellátott AXIS 11 mm félstatikus kötelet magasban végzett munkához terveztük. A standard átmérőnek köszönhetően rendkívül kézhezálló és könnyen kezelhő. Az EverFlex konstrukció garantálja, hogy a kötél puhasága és kedvező tulajdonságai hosszú távon is megmaradnak. A varrott kötélvég műanyag burkolata helyes állásban tartja az összekötőelemet és megkönnyíti a használatot. Különösen alkalmas ASAP mobil zuhanásgátlóval vagy mentőfelszereléshez I’D S ereszkedőeszközzel való használatra. Hatféle hosszúságban kapható.

Speciális felépítés a különféle használati módokhoz, a felhasználói igények szerint választható hosszúság és szín.

EverFlex konstrukció: az idő előrehaladtával is változatlan teljesítmény A Petzl félstatikus kötelek poliamid magból és speciális szövésű poliészter köpenyből állnak. Ennek a konstrukciónak köszönhetően puhaságuk nem csökken az idő múlásával, bármilyenek is legyenek a körülmények (víz, por, sár stb.). Puhaságának köszönhetően a kötél élettartama során végig könnyen kezelhető marad, és az eszközökkel jól fog működni.

Több szabvány szerint bevizsgálva A Petzl félstatikus kötelek a következő szabványok szerint vannak bevizsgálva: - európai CE EN 1891 A típus, - amerikai NFPA 1983, - orosz EAC.

Többféle színben és hosszúságban A Petzl félstatikus kötelek a használati módoktól és a felhasználók igényeitől függően többféle standard hosszúságban kaphatók. Ezenkívül hat szín közül választhat, hogy könnyebben megkülönböztesse az egyes szetteket vagy a munka- és a biztosítókötelet, vagy a közös köteleket

Könnyen kezelhető félstatikus kötél magasban végzett munkához A félstatikus AXIS 11 mm kötél mentésre szolgál. A standard átmérőnek köszönhetően rendkívül kézhezálló és könnyen kezelhő. Az EverFlex konstrukció garantálja, hogy a kötél puhasága és kedvező tulajdonságai hosszú távon is megmaradnak. Hatféle színben, négyféle hosszúságban kapható.

  • átmérő: 11 mm
  • anyag: polyester, nylon
  • Európai szabvány: CE EN 1891 type A
  • Amerikai szabvány: NFPA 1983 Technical Use
  • Orosz szabvány: EAC
  • tömeg: 82 g/m
cikkszám R074BA00 R074BA01 R074BA02 R074BA03 R074BA04 R074BA05
hossz 10 m 20 m 30 m 40 m 50 m 60 m
szín fehér fehér fehér fehér fehér fehér
garancia 3 év 3 év 3 év 3 év 3 év 3 év

Petzl AXIS 11mm félsatikus kötél varrott véggel

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock TIMBER ACCESSORY CORD

3.190 Ft
Singing Rock TIMBER ACCESSORY CORD

Kötél varrott szemekkel ...

Singing Rock TIMBER ACCESSORY CORD
Petzl ROLL MODULE kötélvédő

99.490 Ft
Petzl ROLL MODULE kötélvédő

Kötél súrlódás elleni védelmére szolgáló eszköz. ...

Petzl ROLL MODULE kötélvédő
Alpinbike Airborne
BEZÁR