Petzl ASTRO® SIT FAST

Petzl ASTRO® SIT FAST

Cikkszám: C085AA0

Beülőheveder nehezen megközelíthető helyekre

A nehezen megközelíthető helyekre szánt ASTRO SIT FAST beülőheveder nyitható hasi belötési pontja lehetővé teszi a felszerelés (mászóeszköz, kantár, ülőpad stb.) optimális csatlakoztatását. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. A kétrétegű, formázott, lélegző párnázás függő testhelyzetben végzett munka során is kényelmes. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner és TOOLBAG szerszámtáska rögzíthető. Koncepciójának köszönhetően a beülő a TOP CROLL S vagy L mellhevederhez csatlakoztatva zuhanást megtartó testhevederzetté alakítható. Az ASTRO SIT FAST a combrészeken FAST LT automata csatokkal van ellátva.

Nehezen megközelíthető helyek eléréséhez tervezett, zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzetek. A nyitható hasi bekötési pont segíti a kötélen való felmászást és a kényelmes munkavégzést függő helyzetben.

 • A felszerelés optimális csatlakoztatása:
  • a CROLL hasi mászóeszköz a hasi bekötési ponthoz csatlakoztatva hatékonyabb felmászást tesz lehetővé a kötélen,
  • a PROGRESS kantár közvetlenül a beülőhevederzet hasi bekötési pontjába csatlakoztatható,
  • a PODIUM ülőpad az ereszkedőeszközhöz közvetlenül rögzíthető, így a hasi bekötési pont mobilitása garantált.
 • A munkaeszközök optimális rendezése: Az ASTRO hevederzetek derékrészének oldalán és hátulján hat felszereléstartó fül található. Alakjuk megkönnyíti a karabinerek beakasztását. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.
 • Rendkívül kényelmes kialakítás: Az ASTRO hevederzetek combhevederei és derékrésze félmerev és rendkívül széles, így a terhelés nagy felületen oszlik el. Ezeken a részeken a kétrétegű, lélegző párnázás függő helyzetben is nagyfokú kényelmet biztosít és tökéletesen szellőzik. Ez a kialakítás megkönnyíti a beülő felvételét is.
 • Praktikus állítórendszer:
  •  Az ASTRO beülőhevederek combrészein az automata FAST/FAST LT csatok lehetővé teszik a beülő felvételét akár a láb felemelése nélkül vagy bakancsban, akár kesztyűben is, a beállított méretek pedig megmaradnak.
  • A derékrész és a vállhevederek önzáró DOUBLEBACK/DOUBLEBACK PLUS gyorscsatjai könnyen, gyorsan állíthatók
 • Könnyű és sokoldalú megoldás: A beülőheveder és mellheveder kombinációja kisebb tömegű megoldás, amit akkor ajánlunk, ha nincs szükség hátsó bekötési pontra. A testméretektől függően is kedvező lehet a kombináció alkalmazása, mivel különböző méretű beülő- és mellhevedert is lehet kombinálni.

 

szabványok:CE EN 358, CE EN 813, EA

 
cikkszám C085AA00 C085AA01 C085AA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
tömeg 1025 g 1040 g 1055 g
garancia 3 év 3 év 3 év

 

 


Petzl ASTRO® SIT FAST

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

134.990 Ft
Singing Rock SPELEO 10.5 kötél

Speleological rope ...

Singing Rock SPELEO 10.5 kötél
Singing Rock ACCESSORY CORD segédkötél

15.990 Ft
Singing Rock ACCESSORY CORD segédkötél

Ez egy hasznos segítő minden vertikális kalandra, mentésre és biztosításra. ...

Singing Rock ACCESSORY CORD segédkötél
Alpinbike Airborne
BEZÁR