Petzl ABSORBICA-I VARIO energiaelnyelő

Petzl ABSORBICA-I VARIO energiaelnyelő

Cikkszám: L016AA00

Állítható egyszerű kantár beépített energiaelnyelővel

Állítható egyszerű kantár beépített energiaelnyelővel Az ABSORBICA-I VARIO állítható egyszerű kantár kisméretű energiaelnyelővel (kötélből vagy drótkötélből kiépített) vízszintes vezetőszáron vagy emelőkosár platformján való közlekedésre, osztásokon való áthaladás nélkül. A VARIO állítórendszer segítségéve a kantár hossza állítható, és az esetleges esés magassága csökkenthető. Az alkalmazott összekötőelem függvényében az ABSORBICA-I VARIO európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal rendelkezik.

 

  • Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.
  • Szakaszos felszakadás a kisebb testsúlyú felhasználók érdekében:  megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Eltérő szín a különböző szerkezetekhez: 

Nagy nyílású MGO vagy MGO OPEN összekötőelemek: Az MGO és MGO OPEN összekötőelemek ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN 60 vagy 110 összekötőelemekkel, melyek a kantár károsodása után újra felhasználhatók.

Hagyományos összekötőelemek: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők klasszikus alumínium (OK, Am’D ou Bm’D) vagy acél (OXAN TRIACT-LOCK) összekötőelemekkel. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.l.

  • Osztások nélküli vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez: Az egyszerű ABSORBICA-I elsősorban vízszintes vezetőszáron vagy emelőkosárban való önbiztosításra szolgál.
  • szabványok: CE EN 355 (4), ANSI Z359.13 12 feet (5), EAC

(4) használat EN 362 szabánynak megfelelő összekötőelemekkel, (5) használat ANSI Z359.12 szabánynak megfelelő összekötőelemekkel

 

 

cikkszám L011AA00
hossz 100 - 150 cm
összeköző elemek -
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 110-200 cm
tömeg 280 g
garancia 3 év

Petzl ABSORBICA-I VARIO energiaelnyelő

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock Caddy felszereléstartó

3.990 Ft
Singing Rock Caddy felszereléstartó

Vékonyan párnázott, állítható felszereléstartó heveder. ...

Singing Rock Caddy felszereléstartó
TENDON Throwing bag dobózsák

4.390 Ft
TENDON Throwing bag dobózsák

Favágómunkáknál a kötél pozícióba juttatásához használható dobózsák. ...

TENDON Throwing bag dobózsák
Singing Rock Ex-ten III derékheveder szélesítő betét

11.990 Ft
Singing Rock Ex-ten III derékheveder szélesítő betét

Szélesítő betét beülőhevederhez, hosszan tartó, magasban végzett munka kényelmesebbé tételére. ...

Singing Rock Ex-ten III derékheveder szélesítő betét
Kerékpár webshop, webáruház Airborne
BEZÁR