High5 Recovery Drink Banán/Vanilia 450g (9 adag)

High5 Recovery Drink Banán/Vanilia 450g (9 adag)

Cikkszám: PR0004

A High5 Recovery Drink kimondottan edzés utánra kifejlesztett fehérje szénhidrát és elektrolit italpor. A legmagasabb minőségű tejsavófehérje izolátummal a tökéletes izomnövekedésért és regenerálódásért. Gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, hogy újra energiával töltse fel a fáradt izmokat.

Mennyi ideig tart felépülni az edzések és versenyek után? Edzés és verseny után az izmok fájnak és merevek lesznek, és az izomglikogén (az izmokban tárolt energia) kimerülése ronthatja az izomműködést. Ez fáradtságot és csökkent teljesítményt eredményez. A HIGH5 Recovery Drink ebben segíthet!

Amikor pihensz, az izmaid elkezdenek újjáépülni. A HIGH5 Recovery Drink beindítja a regenerációs folyamatot, így gyorsabban visszatérhetsz a sportoláshoz. A teljes felépüléshez fontos, hogy edzés után azonnal pótoljuk a makro- és mikrotápanyagok megfelelő kombinációját. A High5 Recovery Drink egy tudományosan összeállított, valamint nagyszerű ízű, kimondottan regenerációs termék. A legmagasabb minőségű tejsavófehérje izolátum felhasználásával készült, és 20 g fehérjét tartalmaz az izmok megőrzéséhez és növekedéséhez, valamint 22 g szénhidrátot, hogy segítse az izmok regenerálódását edzés után.

Egyben pótolja az izzadság által elvesztett kulcsfontosságú elektrolitokat! Minden High5 Recovery Drink adag további  240 mg nátriumot, 90 mg káliumot, 57 mg magnéziumot, 82 mg kloridot és 120 mg kalciumot tartalmaz. Miközben kíméli a gyomrot, a High5 Recovery Drink C-vitamint is tartalmaz az immunrendszer támogatására, valamint cinket, vasat, D-vitamint és esszenciális B-vitaminokat.

A High5 Recovery Drink úgy lett megtervezve, hogy kényelmes, ízletes módja legyen az izmok helyreállításának és feltöltésének közvetlenül az edzés után, hogy újrakezdhesse az egészet.

 • Minden összetevő a teljes regenerációt segíti, egyben feltankol és rehidratál is!
 • 20 g fehérje az izmok megőrzéséhez és növekedéséhez
 • Gyors felszívódású szénhidrát, amely segíti az izmok regenerálódását edzés után!
 • Kulcsfontosságú elektrolitok a rehidratáció elősegítéséhez!
 • Kíméli a gyomrot,
 • Támogatja az immunrendszert
 • Ízletes – csomómentes!
 • Gyorsan és egyszerűen keverhető vízzel vagy tejjel.
 • Nincs szükség rázógépre.
 • Mesterséges adaléktól és édesítőszertől mentes
 • 9 adag = 450 g-os és 32 adag =1,6kg 

Az edzés, a feladatvégzés legyengíti a szervezetet, kiüríti az energiaraktárakat és károsítja az izom és idegsejteket. A regenerálódás egy újraépítő folyamat, amikor a szervezet újratölti az energiaraktárait és kijavítja az izom és idegszövetek sérüléseit, ezzel erősebbé téve azt.

Az izmok, a szervezet fejlődése nem edzés közben, hanem a regenerálódás alatt következik be. A regenerálódás hatékonyabbá tétele a legfontosabb dolog, amivel az edzés után foglalkozni kell. A High5 Recovery Drink fehérje és szénhidrát keveréke, amit arra terveztek, hogy maximalizálja a regenerálódást.
Edzés utáni azonnali használatkor a Recovery Drink hasonló előnyökhöz juttat, mint a 4:1 Energy Drink, azzal a fontos különbséggel, hogy a High5 Recovery Drink-ben magasabb a fehérje tartalom és akár tejjel is higítható, míg a 4:1 Energy Drink–t csupán vízzel való higításra tervezték.

A Recovery Drink a legmagasabb minőségű tejsavó-fehérje izolátumot tartalmazza. A brit Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet (FAO) egy nemzetközileg elfogadott módszert alkalmaz a különféle fehérjék minőségének összehasonlítására, a fehérje emészthetőségi korrigált aminosav értéket (PDCAAS). Egy ideális fehérje értéke 1,0 a PDCAAS skálán. A  Recovery Drink -ben használt fehérje értéke a jóval magasabb és hatékonyabb 1,14-es értéket éri el, valamint nagyfokú leucint, egy esszenciális aminosavat tartalmaz, ami izomnövekedést és regenerációt vált ki.

Vízzel való higítás esetén a High5 Recovery Drink gyors amino-sav feltöltést teszt lehetővé a maximális előnyök eléréséhez.

Tejjel való higítás estén a Recovery Drink egy könnyű, finom ízű és könnyen fogyasztható turmix ital. Tej hozzáadása fokozatosabb, hosszantartó aminó-sav feltöltést eredményez. Eredményes mozgás után bármikor. Késő esti fogyasztása esetén a testet tápanyaggal látja el az éjszaka folyamán.
Több órányi kemény edzés esetén a sportitalok esetenként savképző hatásúak lehetnek. Hideg tejjel való higításkor azonban a High5 Recovery Drink semleges hatású, ami kellemes változatosságot jelenthet.

 

Drogmentes szabályzatunk részeként kizárólag olyan termékeket biztosítunk, amelyeket tételesen teszteltek. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol termékeinket készítjük, Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. Nem használunk tiltott összetevőket a HIGH5 termékekben, és 100%-ban igazolt múlttal rendelkezünk: még soha egyetlen sportolónál sem lett pozitív HIGH5 termék használata közben.

Fogyassza a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként. A fehérje hozzájárul a tömeg növekedéséhez és fenntartásához. A szénhidrátok (CH-k) hozzájárulnak a normál izomműködés helyreállításához intenzív/hosszan tartó edzés után, ami izomfáradtsághoz, izomglikogén kimerülése.

 

Használat

Keverje el a por tartalmát (50 g) 400 ml vízben vagy tejben, és jól rázza fel. Használjon kevesebb folyadékot, ha vastagabb textúrát szeretne. Használhat tejpótlót is, például kókusztejet, szójatejet vagy zabtejet.

Edzés után fogyassz el egy adag Recovery Drink-et. A legjobb eredmény érdekében használja az edzés befejezése után 20 percen belül. A nap folyamán vagy lefekvés előtt is ihat még egy vagy két adagot.

Lapát a tégelyhez.

High5 Recovery Drink Banán/Vanilia 450g (9 adag)

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

High5 Race Faster Pack

3.500 Ft
High5 Race Faster Pack

Maratonra mész? Ne gondolkodj mit vigyél magaddal! Mi összeállítottuk, és még olcsóbb is! ...

High5 Race Faster Pack
High5 Race Faster Pack ÚJ!!

4.990 Ft
High5 Race Faster Pack ÚJ!!

Maratonra mész? Ne gondolkodj mit vigyél magaddal! Mi összeállítottuk, és még olcsóbb is! ...

High5 Race Faster Pack ÚJ!!
High5 Kulacs 500ml

1.390 Ft
High5 Kulacs 500ml

Professzionális minőségű kulacs nagy ivónyílással. Széles betöltőnyílás, hogy könnyedén betölthesd az italport. Szivárgásmentes fedéllel, nem-oldódó műanyagból. ...

High5 Kulacs 500ml
BEZÁR