High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

Cikkszám: IH0004

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket. Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical egy tudományosan megalkotott hidratáló italkeverék, amelyet úgy optimalizáltak, hogy edzés közben energikusan és hidratáltan tartsa a testünket.

Gyors felszívódású, több szénhidrátláncból álló keveréket és öt fő elektrolitot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek az izzadtság következtében elvesztett ásványi anyagok pótlásában. Ideális termék az edzésre és versenyre egyaránt.

Előfordult már, hogy kiszáradt vagy „A fal”-nak ütközött edzés közben? A HIGH5 Isotonic Hydration Tropical ebben segíthet!

Könnyebb mondani, mint megoldani, hogy hidratáltnak és tápláltnak maradjunk – nem éppen ez az első dolog, ami eszedbe jut, amikor keményen nyomod. Azonban ahogy csökken a tested víz- és energiája, úgy csökken az erőd is.

Az optimális hidratáláshoz és üzemanyag-ellátáshoz fontos, hogy az elektrolitok és szénhidrátok megfelelő kombinációját igya.

Az Isotonic Hydration egy tudományosan összeállított, valamint egy nagyszerű ízű, frissítő, több szénhidrátot és elektrolitot tartalmazó készítmény, amely energikusan és hidratáltan tartja edzés közben. Az Isotonic Hydration Tropical, 240 mg nátriumot, 90 mg káliumot, 25 mg magnéziumot, 70 mg kloridot és 36 mg kalciumot tartalmaz.

Az Isotonic Hydration postbiotikumokat (hőkezelt mikroflóra) és kalciumot is tartalmaz az emésztés támogatására. A postbiotikumok hasonlóak a probiotikumokhoz, de érettségig termesztették és hőkezelték, hogy azonnali hatásuk legyen.  A kutatások azt mutatják, hogy az egészséges bél az erősebb immunrendszer titka. A probiotikus kiegészítőkkel való táplálása az egyik módja annak, hogy a bélrendszerünk boldog legyen. Az utóbbi időben a „biotikum” egy másik típusáról: a postbiotikumról van szó, amely szintén segíthet egyensúlyban tartani a dolgokat.

A két remek ízű, trópusi és feketeribizli ízben kapható Isotonic Hydration ízletes módja annak, hogy felfrissítse edzését! Izotóniás készítmény a gyors felszívódásért Több szénhidrát keverék az energiáért Öt elektrolit: nátrium, magnézium, kálium, kalcium és klorid Postbiotikumok (hőkezelt mikroflóra)

Könnyed ízű és frissítő segít fenntartani a hidratáltságot edzés közben.

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Isotonic Hydration kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

 

HASZNÁLATA

Keverje el a por tartalmát (30 g) 500 ml vízben, és jól rázza fel.

Fogyassza edzés előtt és közben.

Igyon 150-250 ml-t 20 percenként. Kanál a tégelyhez.

High5 Isotonic Hydration – Tropical 1,23Kg (41adag)

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

High5 Kulacs 750ml

1.390 Ft
High5 Kulacs 750ml

Professzionális minőségű kulacs nagy ivónyílással. Széles betöltőnyílás, hogy könnyedén betölthesd az italport. ...

High5 Kulacs 750ml
High5 Kulacs 500ml

1.390 Ft
High5 Kulacs 500ml

Professzionális minőségű kulacs nagy ivónyílással. Széles betöltőnyílás, hogy könnyedén betölthesd az italport. Szivárgásmentes fedéllel, nem-oldódó műanyagból. ...

High5 Kulacs 500ml
High5 (IsoGel) Energy Gel Aqua Narancs 20x66g

13.490 Ft
High5 (IsoGel) Energy Gel Aqua Narancs 20x66g

Az IsoGel egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal. A világ legkeményebb ...

High5 (IsoGel) Energy Gel Aqua Narancs 20x66g
BEZÁR