Hírek

Örömhírek és újdonságok a Spider Clubnál!

2021.02.09.
Igyekeztünk fejlődésre és fejlesztésekre használni az elmúlt időszakot. Bízunk benne, hogy lassan tényleg lehet múlt időben beszélni a vírushelyzetről és hamarosan újra mindenkivel tudunk találkozni: új helyszínen, új szolgáltatásokkal, de a megszokott szellemiségben.

Örömhírek és újdonságok a Spider Clubnál!

Spider Budaörs

Igen, igazak a pletykák, hamarosan új termet nyitunk, Budaörsön! A legjobb hír, hogy ezentúl ugyanazzal a bérlettel használhatjátok mindkét termet - változatlan áron. Nagyobb változatosság, nagyobb szabadság, új élmények. Az új teremben nagyobb hangsúlyt kap a boulder rész, 300 négyzetméterével csaknem kétszer akkora lesz, mint az óbudai, ráadásul 4,5 méter magas lesz ami a jobbaknak is igazi kihívást fog nyújtani.

Az új bázisunknak a mászáson kívül további funkciói, szolgáltatásai lesznek. Csoportos órák keretében funkcionális edzések, jóga órák, TRX, stretching és gerinctorna is lesz. A változatos mozgásformák jó kiegészítők lehetnek a mászás mellett, illetve bízunk benne, hogy a csoportos órák résztvevői között is akadnak majd, akik kedvet kapnak a mászáshoz is.

Jelenleg gőzerővel folyik a munka, reményeink szerint áprilisban meg tudunk nyitni. Erről mindenképpen idejében értesítünk benneteket, ahogy jelentkezünk majd fotókkal, videókkal az építkezés folyamatáról is.

 

Új öltözők és beléptetőrendszer

A másik újdonság, hogy az új terem nyitásával párhuzamosan átalakul, fejlődik a beléptető rendszerünk is. Vége a sorbanállásnak, várakozásnak. Aki rendelkezik bérlettel, csupán hozzáérinti majd új kártyáját a kapuhoz és már bent is van, az adminisztrációt elvégzi a rendszer. Ahogy írtuk, ugyanaz a kártya jó lesz mindkét teremhez!

A beléptetéssel párhuzamosan változik az öltözőszekrények rendszere is. Ezentúl mindenki saját lakatot használhat a lehető legnagyobb biztonság érdekében, vagy vásárolhat illetve bérelhet tőlünk kedvezményes áron a bejelentkezéskor. Ez a változás két ütemben zajlik majd, az első március elején, a második április elején lép életbe. Így zökkenőmentes és kényelmes lesz az átállás.

Bízunk benne, hogy szeretni fogjátok az új termet és új szolgáltatásainkat, mi már alig várjuk, hogy birtokba vegyétek, kipróbáljátok őket. 

Az átállás további részleteivel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

Addig is mindenki vigyázzon magára!

 

Spider csapata

 

További cikkek:

Túra
A gyermekek is visszatérhetnek a Spiderbe!
2021.05.07.
Örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy május 10. hétfőtől újra van lehetősége a gyermekeknek is mászni a Spiderclubban. ...
Túra
Filmforgatás a Spiderben!
2021.05.05.
Szeretnénk jelezni felétek, hogy most pénteken (05.07.) termünkben filmforgatás lesz, ezért ezen a napon termünk csak 17:00-tól látogatható. ...
Túra
Újranyitás a Spiderben!
2021.04.30.
Sajnos nagyon sokat kellett várnunk arra, hogy újra megnyithassuk termünket, de úgy néz ki, hogy a javuló járványhelyzetnek és a meghozott kormányzati döntéseknek köszönhetően május elején ...
Kerékpár webshop, webáruház Airborne
BEZÁR