Hírek

Változások a Spider életében

2021.05.27.
Elérkezett az idő, hogy modernebb, átláthatóbb, mágneskártyás beléptető rendszert alakítsunk ki termeinkben. A rendszer tervezésénél a kényelem volt a legfontosabb szempont: megszüntetheti a sorokat be- és kilépéskor, emellett pedig lehetőséget biztosít arra is, hogy egyetlen bérlettel két termet is meglátogathassatok, amint az új budaörsi termünk is megnyílik.

Változások a Spider életében

 

A május 31-től működő új rendszer nagyban hasonlít az uszodákban és fittnesztermekben már ismert megoldásokhoz.

Röviden összefoglaltuk a legfontosabb változásokat:

  1. Mágneskártya

Minden jegytípus esetében, legyen az napijegy, edzőjegy, bérlet vagy 10 alkalmas gyerekedző bérlet, kizárólag mágneskártyával lehet belépni a terembe.

  • A napijegyesek továbbra is a recepción fognak tudni egyszeri belépésre jogosító kártyát vásárolni. Az átvételt követően a beléptető kapu beengedi a vendéget. A napijegyre lesz felírva a büfé fogyasztás, felszerelés bérlés, stb. Kifelé a kapu megállítja a kilépőt, amíg nem rendezi tartozását, majd a kapu elnyeli a napijegyeket.

 

  • A bérletek esetében 1000 Ft kaució fejében és egy kb. 1 perces regisztrációt követően egy mágneskártyát állítunk ki, ami a vendég tulajdonába kerül. Ehhez nincs másra szükséged mint megadni a neved, telefonszámod, email címed, valamint készítünk egy fényképet rólad. Ezzel a kártyával fogsz tudni vásárolni, bérelni a recepción és erre fogjuk feltölteni a bérleted, edzéskártyádat is. Belépéskor automatikusan lehúzza a bérletről az adott alkalmat a kapu. Amennyiben edzésen is szeretnél részt venni, abban az esetben vagy online jeletkezel az edzésre, vagy a recepciós lehúzza a kártyádról az alkalmat. 

 

  • Akiknek érvényes bérletük van, nekik egészen addig nem kötelező mágneskártyát kiváltaniuk, amíg a bérletük nem jár le. Ebben az esetben a bérleteken meglévő egységek napijegyként lesznek alkalmanként kiadva. 

 

2. Öltözőszekrények zárjának cseréje lakatos rendszerre

Mint sokan észrevettétek már, az öltözőszekrények zárjait is elkezdtük lecserélni egy lakatos rendszerre, melyet két ütemben tervezünk megvalósítani. Az első áprilisban történt meg, a másodikat nyár közepére tervezzük.   

  • Az öltözőszekrények zárjainak cseréjére azért volt szükség, hogy ne kelljen a kulcsért, letéttel sorban állni. A rendszer egyik fő előnye, hogy sorbanállás nélkül tudtok majd bejutni a terembe.

   

  • A lakatos szekrényekhez tudtok saját lakatot is hozni (a kengyel ne legyen 4-6 mm-nél vastagabb!) Természetesen a recepción is tartunk három különböző típusú lakatot és akár bérelni is tudtok.

 

3.  Átállást követően csak korlátozottan lehet ki- és újra belépni a terembe  

A belépést követően az újbóli ki- és belépés a terembe korlátozva lesz, ami elsősorban a dohányosokat fogja érinteni. Kizárólag a mágneskártya tulajdonosok fognak tudni ki- és belépni a terembe 90 percenként 10 percnyi időtartamra.   

A napijegyesek is vehetnek mágneskártyát 1000 Ft-os kaució és egyszeri regisztráció fejében. Ebben az esetben hasonlóan, mint a bérleteseknél ki- és beléphetnek a terembe 90 percenként 10 percre 

 

4. A szülök, biztosító személyek belépése a terembe

Május 31. után a szülőknek, kísérőknek és a (csak) biztosító embernek is kötelező lesz vendég jegyet váltani, hogy be tudjanak menni a klub területére.  A vendégjegy ára 400 Ft, melyet aznap le lehet vásárolni a büfében

 

5. Fejlődik a honlap

Elkezdtük a honlapunk átalakítását is, ahol hamarosan online felületen is ellenőrizhetitek kártyáitokat és a bérleteitek érvényességét is.

Ezen a felületen fogtok tudni a csoportos edzésekre is regisztrálni. Megtalálhatók lesznek mind az óbudai, mind a budaörsi terem időpontjai, árai is.

A honlap átalakítása már folyamatban van, reményeink szerint júniusban már elérhető lesz. 

 

6. Árak

Május 31-el az áraink is változnak. Az új díjszabást megtalálhatjátok ezen a linken.

 

7. Budaörsi terem

Az új termen az utolsó simításokat végezzük, de úgy döntöttünk, hogy a nyári időszakban még nem, hanem várhatóan szeptember elején nyitunk.

 

Jó mászást kívánunk!

 

SpiderTeam

 

 

 

 

További cikkek:

Túra
Újra él a belépési lehetőség AYCM kártyával
2024.01.25.
Pár hét fennakadás után sikerült megegyezni és újra AYCM elfogadó hely lettünk ...
Túra
Nyitvatartás az ünnepi időszakban
2023.12.19.
A téli iskolai szünet és az ünnepek alatt termeinkben lesz olyan, hogy nem a megszokott nyitvatartási időben tudtok meglátogatni minket. ...
Túra
Nyitvatartásunk az őszi munkaszüneti napokon és a szünetben
2023.10.15.
Ahogyan azt már megszokhattátok termünk hétvégi nyitvatartási idő szerint fog rendelkezésetekre állni az október 23-i hosszú hétvégén és az azt követő november 1-én is. ...
BEZÁR