Hírek

Hétfőtől végre újra Spider!

2020.05.09.
Örömmel jelezzük felétek, hogy 2020. Május 11-én 11:00-kor újra megnyitjuk termünket!

Hétfőtől végre újra Spider!

 

A járványügyi intézkedések figyelembevételével egy átmeneti nyitvatartási időrend szerint újra meg tudjuk nyitni termünket az érdeklődők előtt.

 

Nyitvatartási idő:

Hétfő - Péntek:              11:00 - 21:00
Szombat - Vasárnap:    10:00 - 20:00

 

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy sikerült megtalálnunk a megfelelő technológiát, amelynek segítségével minden este le tudjuk fertőtleníteni a terem összes (közel 6-8000 db fogását).


Mivel a leállási időszakban sem tétlenkedtünk, ezért számos látványos újdonság is várja a mászókat!

A nagyteremben az összes fogás lecserélésre került és új utak kerültek a falszakaszokra. A Boulder termünk komplett tisztító festésen esett át, melynek köszönhetően a közel 80 új köteles út mellett, egy teljesen megújult boulder termet tudtok majd igénybe venni. A hátsó termünkben pedig folytatódik a fogások cseréje.

 


Bérlet info:

Ami a bérleteket illeti, a terem leállásának kezdetével minden bérlet automatikusan meghosszabbodik 3 hónappal, így a leállási időszakban lejárt bérletek is érvényesek maradnak.

Az újranyitással egy időben, egy kedvezményes nyári bérlet akcióval is szeretnénk kedveskedni nektek. A nyári időszakban 15.000 Ft-ért tudtok majd 10 alkalmas bérletet váltani, melyek szeptember 10-ig lesznek érvényések. (Természetesen a szokásos 1 évig felhasználható bérletek is vásárolhatóak a korábbi 17.000 Ft-os áron).

 


Járványügyi intézkedéseink:  

A teremben számos helyen lesz kihelyezve fertőtlenítő szer, ahol mindenki maga tudja fertőtleníteni saját kezét.

Az öltözőkben egy időben max. 5 fő tartózkodhat.

A teremben a megszokott mindennapi takarítás mellett az összes falfelületet, fogást, öltözőt és a levegőt is fertőtleníteni fogjuk.   

 


Kéréseink a vendégeink felé: 

Betegen, rossz közérzettel, köhögéssel kérünk ne látogasd a termet! Saját magad és a többiek érdekében #MaradjOtthon!  
Kérjük rendszeresen használd a kitett kézfertőtlenítőket és lehetőség szerint tartsd be a 1,5 méteres távolságot a mászópartik között. 

 


Köszönjük a megértéseteket és az együttműködést!


Biztonságos mászást kívánunk!

 

SpiderTeam
 

 

További cikkek:

Túra
Decemberi nyitvatartás
2022.12.09.
Idén decemberben az ünnepek és egyéb események miatt a termeinkben lesz olyan, hogy nem a megszokott nyitvatartási időben tudtok meglátogatni minket. ...
Túra
Tartásjavító-terápiás falmászás
2022.11.26.
A fizioterápiás falmászás a klasszikus gyógytorna egyik speciális irányzata, mely minden korosztály számára alkalmas terápia. A rehabilitáció vagy prevenció esetén a mászófal funkcionális ...
Túra
Hogyan tudjuk fenntartani jelenlegi belépőjegyárainkat?
2022.10.03.
Bár a körülöttünk lévő világ és a gazdasági helyzet szinte minden vállalkozást arra kényszerít, hogy az árak emelésével kompenzálja emelkedő költségeit, mi szeretnénk fenntartani a jelenlegi ...
BEZÁR