Hírek

Hogyan tudjuk fenntartani jelenlegi belépőjegyárainkat?

2022.10.03.
Bár a körülöttünk lévő világ és a gazdasági helyzet szinte minden vállalkozást arra kényszerít, hogy az árak emelésével kompenzálja emelkedő költségeit, mi szeretnénk fenntartani a jelenlegi árszínvonalat, ameddig csak lehetséges. Ahhoz, hogy ez valóban megvalósulhasson, kidolgoztunk egy 3+1 pontból álló akciótervet, amit azonban csak veletek együtt, közösen tudunk majd érvényre juttatni.

Hogyan tudjuk fenntartani jelenlegi belépőjegyárainkat?

 

Bizonyára hallottátok már a hírekből, az energiaárak emelkedése a kis- és közepes vállalkozásokat az egyéni fogyasztóknál jóval nagyobb mértékben sújtja. Már épp kezdtük volna kiheverni az elmúlt évek járványhullámainak negatív hatásait, most újabb nehézségekkel kellett szembesülnünk, mely a mászótermek döntő többségénél az elkerülhetetlen áremelést vagy a bezárást vonja maga után.

Hogy érzékelhető legyen a probléma súlya, egy kis betekintés abba, milyen hatással van ránk a jelenlegi válság. A fűtésáraink a rezsicsökkentett árhoz képest a tízszeresére emelkedtek, míg az áramért 8-10-szeres összeget fizetnünk. Ha ehhez még hozzávesszük a 420Ft fölé kuszó Eurót, ami jelentősen megnöveli a bérleti költségeket, illetve olyan alapvető eszközök beszerzését, mint pl. a fogások, akkor láthatóvá válik, szinte lehetetlen vállalás az árak megtartása. Nem is sikerülhet a Ti segítségetek nélkül!

Jelen helyzetben azt az utat választottuk, hogy a működési hatékonyság növelésével és a mászóközönség felfejlesztésével kívánjuk kompenzálni a növekvő költségeket. Az alábbiakban megosztjuk veletek a 3+1 pontos akciótervünket, mely ránk eső részének megvalósítását már  el is kezdtük.

1. ENERGIAHATÉKONYSÁG NÖVELÉSE

 

 •  Javítunk a termek szigetelésén, amennyire lehet
 •  Igyekszünk optimalizálni a fűtés és melegvíz fogyasztást
 • Lecserélünk minden lámpatestet LED világításúra

 

 

2. SZOLGÁLTATÁSBŐVÍTÉS

 

 • Új csoportokat hoztunk létre az edzésre járó gyermekek számára
 • Új bérleti konstrukcióban bevezettünk egy 30 napos 10 alkalmas bérletet törzsvendégeink számára
 • Létrehoztunk 3-6-12 havi bérleteket, melyeket akár a munkáltatók is el tudnak számolni

 

 

3. TEREMFEJLESZTÉSEK

 

 • Folyamatosan adjuk át az új elemeket a termeinkben
 • Jövő év elejétől elkezdjük, elsősorban az óbudai teremben, a fogásaink lecserélését
 • Óbudán folytatjuk a TÜV engedélyhez szükséges átalakításokat

 

 

+1 AMIT TI TESZTEK HOZZÁ

Ahhoz, hogy mindez megvalósítható legyen, és ne kelljen emelni a jegyárakat vagy esetleg bezárni a termeket szükségünk lesz a segítségetekre is.

A következőkben számítunk rátok:

 

 • A terem energiaköltségeinek csökkentésében ti is legyetek partnerek. Ne pazaroljuk semmilyen formában, ha nem muszáj! Figyeljünk oda a környezettudatos fogyasztásra.
 • Türelmeteket és segítségeteket kérjük az új gyermek- és kezdő csoportokkal kapcsolatban. Ha esetleg ismeretek edzőket, akik vállalnának edzéseket vagy esetleg munka nélkül maradtak, akkor szóljatok nekik, hogy keressenek minket nyugodtan bármely fórumon.

 

 A legnagyobb segítség pedig, ha lojálisak maradtok a Spiderhez!

Hisz közös a célunk, hogy ezekben a kiszámíthatatlan időkben se kelljen lemondanotok a mászás élvezetéről. Nem szeretnénk politikai szólamokat hangoztatni, de együtt sikerülhet, főleg, ha mindenki hoz még egy embert! ;-)

 

Megértéseteket, segítségeteket és lojalitásotokat előre is köszönjük. Legyen a Spider a biztos pont az életetekben! 

 

SpiderTeam

További cikkek:

Túra
Beléptető rendszer átállás!!
2023.03.28.
Ezen a héten szerdáról csütörtökre termeinkben átállunk egy új informatikai programra ...
Túra
Húsvéti nyitvatartás
2023.03.23.
Kedves Vendégeink! A négy napos húsvéti hosszú hétvége teljes időtartama alatt, sok szeretettel várunk Titeket, ahogy már megszokhattátok hétvégi nyitvatartási rend szerint. Az ünnepi időszakban ...
Túra
Március 15-i nyitvatartás
2023.03.03.
Termünk szokásos nyitvatartással vár Titeket nemzeti ünnepünkön is. ...