Felnőtt edzés

Felnőtt edzés

Kiknek ajánljuk

Az edzéseket azoknak a kezdő illetve már régebb óta mászó személyeknek ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a mászást elősegítő alapvető technikákat. Az edzés során javítjuk a mozgáskoordinációjukat a falon, korrigáljuk a rossz beidegződéseket. A mászásra szánt időt szeretnénk a leghatékonyabban kitölteni. Ajánljuk továbbá azoknak, akiknek céljaik vannak a mászással, és azokat szeretnék tudatos felkészüléssel elérni, a sérülés veszélyét a minimálisra csökkentve. 


Miért tartjuk fontosnak

Azért tartjuk fontosnak az edző irányításával történő mászást, mert így sokkal könnyebben fény derül az esetleges hibákra, és azokat azonnal korrigálni lehet. Valamint az edzés hatékonysága nagyban növelhető, ha az külső irányítással történik. Odafigyelünk az alapos bemelegítésre, a mászások felépítésére, az erősítés mértékére, a nyújtás-lazítás szakszerű levezénylésére, és a pihenőidők betartására.
 

Költségek

A napijegy vagy bérlet mellé egy edzőkártyát kell váltanod, amely 10 alkalomra szóló részvételt jelent edzéseinken. Ennek a költsége: 19.000 Ft / 10 alkalom
Az edzőbérlet nem edzőfüggő, ezért különböző időpontokban más-más edzőkhöz is be tudsz csatlakozni.


Jelentkezés

Keressétek a falmestert, és egyeztessetek vele, hogy mikor kinél tudtok edzeni, illetve hogy adott szinten melyik edzőnk a legmegfelelőbb számotokra!

Óbudai termünk bemutatkozó filmje