Csapatépítő tréning

Csapatépítő tréning

Klubunkban lehetőség van céges csapatépítő tréningek szervezésére.

A mászás erősíti a csapatszellemet, hiszen a dolgozóknak az irodától távol, egy teljesen ismeretlen környezetben kell teljesíteniük a feladatokat. Eközben saját biztonságukat és testi épségüket egy kollégájukra bízzák. A mászás során elért közös sikerek összekovácsolják a dolgozókat, a felszabaduló adrenalin pedig garantálja az emelkedett hangulatot.

A terem adottságai lehetővé teszik, hogy nagyobb létszámú vállalatok is nálunk szervezzék a csapatépítő tréningjüket.

Csapatunk tapasztalatai alapján a játékokkal kapcsolatosan több kidolgozott javaslatunk is van, de bármilyen felmerülő igényt be tudunk építeni a programba.

 

Céges Mászás

A dolgozóknak szóló csapatépítés mellett lehetőség van céges mászásra is. A csoportos mászás keretében a dolgozók elsajátíthatják, hogyan működjenek együtt hatékonyabban, összedolgozva, ami a munkájukat eredményesebbé teszi.

Céges mászás ára: 25.000 Ft/ 10 fős csoport (az ár tájékoztató jellegű, nem minősül árajánlatnak)

 

Csapatépítő tréning a Spiderben − Bull Magyarország Kft.  30 fő (2016. január 15.)

A dolgozók érkezése után a cég vezetője eligazítást tartott a feladatokról. Ezután edzőnk egy rövid bemelegítéssel készítette fel a résztvevőket a mászásra. A dolgozók kisebb csapatokat alkottak, amelyeknek a feladatai azonosak voltak: a falakon bizonyos magasságban elhelyezett műanyagcetliket kellett összegyűjtenie a tagoknak. A különböző magasság lehetőséget adott arra, hogy bátorságának és állóképességének megfelelően minden dolgozó kivegye a részét a csapatmunkából. A műanyagcetliken értékes információkat helyeztünk el arról, hogy mi a következő feladat. Így lépésről lépésre haladtak a cél felé. A játék végén minden csapat megkapta a nyereményét, amelyet a tagok között szét lehetett osztani.

A mászás során a csapatokból egy-egy tagot megtanítottunk biztosítani. Ő felelt a kollégái biztonságáért. Az egymás iránti bizalom így kiemelt szerepet kapott. Falmestereink természetesen ott álltak minden biztosító személy mellett, és felügyelték őket. A biztosító csapattag is részt vehetett a mászásban, őt a falmesterünk biztosította.

 

Csapatépítő tréning a Spiderben − Clarity Consulting Kft. 20 fő (2016. május 6.)

Érkezésük után a résztvevők átöltöztek sportos ruházatba, majd a cég vezetője három részre osztotta a társaságot: sárga, kék és fehér csapatra.

A bemelegítést követően a csapattagok feladata az volt, hogy a saját csapatuk színének megfelelő színű műanyagcetliket elérjék a mászófalon, és lejutassák azt a kollégáiknak. A résztvevők felváltva próbálkozhattak, társaik a talajról tanácsokkal segítették a lépéseiket. A lejuttatott műanyagcetliken a cég vezetője által összeállított – az intézményükhöz kapcsolódó − kérdések szerepeltek. Amelyik csapat a legtöbb helyes választ adta a kérdésekre, az nyerte a versenyt. Joker lehetőséget is iktattunk a játékba. Amennyiben a résztvevőknek nem sikerült egy kérdést megválaszolniuk, kiválthatták azt. A joker lehetőségek között fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás szerepelt, amelyet a csapattagoknak szintén együtt kellett teljesíteniük.

A játék során a csapattagok közül egy egy személyt megtanítottunk a biztosításra. Kollégáink természetesen végig ott álltak, és a mászók maximális biztonsága érdekében ők is tartották a kötélszárat. A biztosító csapattagok is részt vehetek a közös munkában, őket a munkatársaink biztosították. A verseny végén pedig bárki próbálkozhatott a számára szimpatikus falfelületen.

Csapatépítő tréning alap ára: 120.000 Ft/ 30 fős csoport (az ár tájékoztató jellegű, nem minősül árajánlatnak)

 

Részletes, személyre szabott ajánlatért keresd Tasi Gábort:

Telefonszám: +36 20 934 6693

E-mail: tasi@spiderclub.hu