Bevezetés a falmászás világába

Bevezetés a falmászás világába

MÁSZÁS BIZTONSÁGOSAN - Budaörsön  

Az egynapos kurzus a mozgásra és biztonságtechnikára koncentrálva bevezetést nyújt a mászás világába.

A Spider Club profi oktatóitól elsajátítható a ritmusos, ügyes mozgás és a biztonságos kötéltechnika, valamint a későbbiekben az oktató nélkül történő falmászáshoz szükséges technikai alapok. Az indoor-mászás egy igazi kikapcsolódás, egyben hangulatos közösségi sport: mert „Minket a kötél felelősen összeköt.”


Témakörök:

1. Felszerelés és kötélismeret
2. Biztosítástechnika
3. Mozgástechnikai alapok
4. A hegymászás ágazatai (nehézségi, boulder, stb.)


A kurzus egyszer 7 óra időtartamú, amelyhez gyakorlati és elméleti oktatás is tartozik. Kiscsoportos (6-12 fő / oktató) keretben zajlik. A kurzus célja a műfalakon és a sziklákon (sportmászás) történő mászás alapjainak biztonságos elsajátítása.
(Amennyiben az adott kurzusra jelentkezők száma nem éri el a min. 6 főt, akkor az adott kurzust nem tartjuk meg, és a jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot új időpont egyeztetése céljából). A tanfolyamra való jelentkezés minimális feltétele a betöltött 18. életév.
 

 

Időpontok 2021-ben:

Október  2. - Lehet jelentkezni!! 

November 27 . - Lehet jelentkezni!! 

 

 


Találkozó Spider Falmászó és Boulder Klubban és regisztráció, a tanfolyam reggelén 10.00-kor.


Költségek:

 

13.900Ft / fő


Az ár magában foglalja a tanfolyam idejére a felszerelést (beülő, biztosító eszköz, karabiner), az oktatást és adott napra a belépődíjat.

A tanfolyam díja készpénzben vagy átutalással (OTP Bank, Majdnem Spider Kft. 11702081-20003809. A közleménybe írd be a pontos neved és a tanfolyam dátumát!) fizetendő.


Részvételi szándékodat jelezd telefonon +36 20 320 3301 vagy e-mailben: infobudaors@spiderclub.hu .

 

Óbudai termünk bemutatkozó filmje

 

- - -