Petzl FALCON ASCENT beülő

Petzl FALCON ASCENT beülő

Cikkszám: C038EA00

Könnyű és kényelmes beülőheveder kötélen való felmászást igénylő mentésekhez

A FALCON ASCENT könnyű beülőheveder kötélen való felmászással kombinált mentési akciókhoz. Két részből álló, OMNI karabinerrel zárható hasi bekötési pontjával a kötélen való felmászás rendkívül hatékony. Könnyű és kényelmes kialakításának, félmerev derék- és combrészeinek és azok 3D-párnázásának köszönhetően igen könnyű, kis helyen elfér. A derékrész önzáró DOUBLEBACK PLUS, és a combrészek FAST LT csatjaival a felvétel könnyű, a beállítás egyszerű és gyors. A hátsó csathoz TOP CROLL L mellheveder csatlakoztatható.

A FALCON ASCENT két részből álló hasi bekötési pontja hatékonyabbá teszi a kötélen való felmászást CROLL hasi mászóeszköz segítségével.

Mentési célokra készült beülőhevedereink elsősorban könnyűségükkel segítik a mobilitást és a gyors közlekedést a bevetések során. A felhasználó a különböző várható környezeti viszonyok és szituációk függvényében választhat a modellek közül.

  • A Petzl beülőhevederzetei állíthatók a derék-, a comb- és a vállrészeken is, így minden felhasználó testméreteire tökéletesen beállíthatók. A FAST csatok akár kesztyűben is egyszerűen és gyorsan nyithatók és zárhatók, és a beállított méretek megmaradnak
  • A FALCON és FALCON ASCENT beülők derékrészén található önfékező DOUBLEBACK PLUS és a combrészeken található FAST LT csatokkal a felvétel könnyű, a beállítás egyszerű és gyors.
  • A FALCON termékcsalád tagjait a 3D-párnázással ellátott, félmerev derékrész és combrészek teszik rendkívül könnyűvé, kisméretűvé és kényelmessé.
  • A FALCON beülők oldalsó textil bekötési pontjai ideálisak eseti használatra, rendkívül kis méretűek és súlyúak.
  • A FALCON hevederzetek derékrészén oldalt és hátul felszereléstartó fülek találhatók. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.

szabványok: CE EN 813, EN 358 EAC, UKCA ASTM F1772

 

cikkszám C038EA00 C038EA001
szín fekete/sárga fekete/sárga
méret 1 2
derék méret 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 47-62 cm 50-65 cm
tömeg 800 g 830
garancia 3 év 3 év

Petzl FALCON ASCENT beülő

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Edelrid LOOPO LITE beülő

25.550 Ft
Edelrid LOOPO LITE beülő

Extrém könnyű, mindösszesen 77grammos beülő ...

Edelrid LOOPO LITE beülő
Edelrid ORION II beülő

43.800 Ft
Edelrid ORION II beülő

Rendkívül kényelmes beülő 3D-Vent technológiával, állítható combhevederekkel. ...

Edelrid ORION II beülő
BEZÁR