Petzl VERTEX® HI-VIZ sisak

Petzl VERTEX® HI-VIZ sisak

Cikkszám: A010DA0

Könnyű, jól látható sisak

A láthatósági változat fluoreszkáló színű külső héja, foszforeszkáló klipszei és fényvisszaverő hevederei éjjel-nappal rendkívül jól láthatóvá teszik a felhasználót.

VERTEX hat ponton felfüggesztett textil belső részének valamint a CENTERFIT és FLIP&FIT rendszereknek köszönhetően kényelmes viselet, mely kiválóan illeszkedik a fejre. Állítható szakítószilárdságú állhevederével mind a magasban, mind talajszinten használható. A zárt külső héj véd az elektromosság veszélyeitől, az olvadt fémektől és a lángoktól. Sokoldalúan használható sisak, melyre Petzl fejlámpa, arcvédő, zajvédő és más kiegészítők szerelhetők, így minden szakmai kihívásnak és elvárásnak megfelel.

  • több színben rendelhető
  • A VERTEX sisakokban található hat ponton rögzített textil belsőrész tökéletesen követi a fej formáját, így maximális kényelmet biztosít. Az ütések energiáját a sisak a külső héj deformációja útján nyeli el.
  • A Petzl igény esetén egyedi jelöléssel látja el a VERTEX sisakokat: - logó vagy speciális jelölés felvitelével, - fényvisszaverő matricákkal.
  • Az EASYCLIP rendszerrel és különböző adapterekkel valamennyi Petzl sisak néhány pillanat alatt felszerelhető a kívánt világítással vagy egyéb kiegészítőkkel.
  • fejméret: 53-63 cm
  • tömeg: 495 g
  • anyagok: ABS (acrylonitrile butadiene styrene), nylon, polycarbonate, high-strength polyester, polyethylene
  • szabványok: CE, EN 397, EN 50365, ANSI Z89.1 Type I Class E, EAC, AS/NZ 1801
cikkszám A010DA00 A010DA01
szín sárga narancs
garancia 3 év 3 év

Petzl VERTEX® HI-VIZ sisak

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl BOREA® női sisak

22.990 Ft
Petzl BOREA® női sisak

Nők számára tervezett tartós, sokoldalú sisak, amely használható szikla- és hegymászáshoz, barlangászathoz, ferrata utakra és kanyonozáshoz. A héj kialakítás ...

Petzl BOREA® női sisak
Edelrid ULTRALIGHT JUNIOR

18.250 Ft
Edelrid ULTRALIGHT JUNIOR

Egy igazi klasszikus a hegymászó sisakok közt. ...

Edelrid ULTRALIGHT JUNIOR
TENDON Orbix sisak

30.990 Ft
TENDON Orbix sisak

Nagyon könnyű és kényelmes mászósisak. Mérete egyszerűen beállítható, nagy nyílások biztosítják a szellőzést és a fejlámpát is stabilan tudod rajta rögzíteni. ...

TENDON Orbix sisak
BEZÁR