Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Cikkszám: C69BFA

Az új SEQUOIA favágó beülőheveder rendkívül kényelmes és nagy mozgásszabadságot nyújt.

SEQUOIA SRT favágó beülőheveder egy kötélen való közlekedésre. Hasi bekötési pontjához ZIGZAG vagy ZIGZAG PLUS mechanikus pruszik rögzíthető CHICANE ls KNEE ASCENT kiegészítőkkel. Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek rendkívüli kényelmet biztosítanak. A derékrészen DOUBLEBACK PLUS, a combrészeken FAST LT PLUS automata csatokkal. A nyitható bekötési pontokhoz a ZILLON vagy a MICROFLIP könnyen rözíthető, valamint további eszközök rögzítésére akár több áthidalóheveder is csatlakoztatható. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner rögzíthető.

  • Egy kötélszálon történő felmászási technikákhoz: A SEQUOIA SRT beülő hasi bekötési pontjához ZIGZAG mechanikus pruszik csatlakoztatható CHICANE és KNEE ASCENT kiegészítőkkel. 

  • Kényelem: Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek tökéletes támasztékot nyújtanak a felhasználónak. Előre formázott, dupla párnázással, mely függő testhelyzetben még nagyobb kényelmet biztosít.

  • Ergonómia: Az ergonomikus, nyitható bekötési pontok megkönnyítik a ZILLON vagy MICROFLIP kantárak csatlakoztatását. Segítségükkel több (állítható vagy fix) áthidalóheveder csatlakoztatható és a kiegészítők, mint a RING csatlakozógyűrűk vagy a SWIVEL kipörgetőszemek, közvetlenül az áthidalóhevederhez rögzíthetők. A SEQUOIA beülőhevederek combrészein az automata FAST LT PLUS csatok lehetővé teszik a beülő felvételét akár a láb felemelése nélkül vagy bakancsban, akár kesztyűben is, a beállított méretek pedig megmaradnak.

  • Két kötélszálon történő felmászási technikákhoz: A SEQUOIA beülő combhevederein akár kesztyűben is egyszerűen, gyorsan nyitható és zárható FAST automata csatok találhatók, melyekkel a beállított méretek is megmaradnak.

 

szabványok: CE EN 358, CE EN 813, EAC

 

 

cikkszám C69BFA 1 C69BFA 2
méret 1 2
derék mérete 70-100 cm 85-120 cm
comb mérete 50-65 cm 60-75 cm
tömeg 1530 g 1590 g
garancia 3 év 3 év

 

 


Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár

47.990 Ft
Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár

Lépőszár hurokkal a felmászás megkönnyítésére, egyköteles favágó technikához ...

Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár
Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár

47.990 Ft
Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár

Cipőre rögzíthető lépőszár karabinerrel a felmászás megkönnyítésére egyköteles favágó technikához ...

Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár
Petzl JAG RESCUE KIT mentőszett

200.490 Ft
Petzl JAG RESCUE KIT mentőszett

Mentőszett, ami bármikor bevethető szett a bajba jutott személy leakasztására és megmentésére. ...

Petzl JAG RESCUE KIT mentőszett
Alpinbike Airborne
BEZÁR