Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Cikkszám: C069BA00

SEQUOIA favágó beülőheveder rendkívül kényelmes és nagy mozgásszabadságot nyújt.

SEQUOIA SRT favágó beülőheveder egy kötélen való közlekedésre. Hasi bekötési pontjához ZIGZAG vagy ZIGZAG PLUS mechanikus pruszik rögzíthető CHICANE ls KNEE ASCENT kiegészítőkkel. Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek rendkívüli kényelmet biztosítanak. A derékrészen önzáró DOUBLEBACK PLUS, a combrészeken FAST LT PLUS automata csatokkal. A nyitható bekötési pontokhoz a ZILLON vagy a MICROFLIP könnyen rözíthető, valamint további eszközök rögzítésére akár több áthidalóheveder is csatlakoztatható. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner rögzíthető.

  • Egy kötélszálon történő felmászási technikákhoz: A SEQUOIA SRT beülő hasi bekötési pontjához ZIGZAG mechanikus pruszik csatlakoztatható CHICANE és KNEE ASCENT kiegészítőkkel. 

  • Kényelem: Az extra széles, félmerev derékrész és combhevederek tökéletes támasztékot nyújtanak a felhasználónak. Előre formázott, dupla párnázással, mely függő testhelyzetben még nagyobb kényelmet biztosít.

  • Ergonómia: Az ergonomikus, nyitható bekötési pontok megkönnyítik a ZILLON vagy MICROFLIP kantárak csatlakoztatását. Segítségükkel több (állítható vagy fix) áthidalóheveder csatlakoztatható és a kiegészítők, mint a RING csatlakozógyűrűk vagy a SWIVEL kipörgetőszemek, közvetlenül az áthidalóhevederhez rögzíthetők. A SEQUOIA beülőhevederek combrészein az automata FAST LT PLUS csatok lehetővé teszik a beülő felvételét akár a láb felemelése nélkül vagy bakancsban, akár kesztyűben is, a beállított méretek pedig megmaradnak.

  • Két kötélszálon történő felmászási technikákhoz: A SEQUOIA beülő combhevederein akár kesztyűben is egyszerűen, gyorsan nyitható és zárható FAST automata csatok találhatók, melyekkel a beállított méretek is megmaradnak.

 

szabványok: CE EN 358, CE EN 813, EAC

 

 

cikkszám C069BA00 C069BA01 C069BA02
méret 0 1 2
derék mérete 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb mérete 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
tömeg 1580 g 1630 g 1700 g
garancia 3 év 3 év 3 év


 


Petzl SEQUOIA SRT beülőheveder

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl STRING 10db

4.390 Ft
Petzl STRING 10db

Az összekötőelemet irányban tartó, a hevedert védő kiegészítő (10-es csomag) ...

Petzl STRING 10db
Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

43.990 Ft
Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

Testhevederzet zuhanás megtartására ...

Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)
Singing Rock Caddy felszereléstartó

3.990 Ft
Singing Rock Caddy felszereléstartó

Vékonyan párnázott, állítható felszereléstartó heveder. ...

Singing Rock Caddy felszereléstartó
BEZÁR