Petzl NEWTON európai változat

Petzl NEWTON európai változat

Cikkszám: C073AA01

Testhevederzet zuhanás megtartására

NEWTON ergonomikus és könnyű testhevederzet zuhanás megtartására. Könnyen használható, a hevederek színkódja megkönnyíti a testhevederzet felvételét. Felszereléstartók és bújtatók a TOOLBAG számára, hogy a szerszámok mindig kéznél legyenek. A mellkasi textil és a hátsó fém és textil bekötési pontok sokoldalú használatot tesznek lehetővé. Ergonomikus tartók az MGO összekötőelemek kiakasztására és esés megtartását jelző szál. Észak-amerikai, európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal.

 

Ezek az európai és orosz szabványok szerint bevizsgált testhevederzetek zuhanás megtartására szolgálnak. Különösen alkalmasak kantár csatlakoztatására ABSORBICA energiaelnyelőhöz vagy ASAP ill. ASAP LOCK mobil zuhanásgátlóhoz.

 • Ergonomikus kialakítás és kis súly: A NEWTON testhevederzetek nem zavarnak a közlekedésben. Könnyű és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a teshez simulnak, és maximális mozgásszabadságot nyújtanak.
 • Könnyű használat:
  • A beülőheveder könnyen nyitható és zárható: A FAST LT PLUS automatikus mellkasi csattal a hevederzet akár kesztyűben is könnyen és gyorsan nyitható és zárható, a beállított méretek megőrzésével. A csat zárórendszere csökkenti a véletlenszerű kinyílás veszélyét.
  • A szerszámok elérhetősége: A felszereléstartó megkönnyíti a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz TOOLBAG rögzíthető.
 • Sokoldalú használat:
  • Textilből készült mellkasi bekötési pont: A textilből készült, könnyű és kopásálló mellkasi bekötési pont csatlakoztatható a lezuhanást megtartó rendszerhez.
  • Fém hátsó bekötési pont: Az eloxált alumíniumból készült, nagy szakítószilárdságú hátsó bekötési pont csatlakoztatható a lezuhanást megtartó rendszerhez.
 • Egyszerű használat: A NEWTON beülőheveder hevedereinek színei (sárga/fekete) megkönnyítik a hevederzet felső és alsó részeinek megkülönböztetését és a felvételt.

szabványok: CE EN 361 EAC

cikkszám C073AA01 C073AA01
méret 1 2
derék méret 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 1000 g 1030 g
garancia 3 év 3 év
     

Petzl NEWTON európai változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár

63.190 Ft
Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár

Lépőszár hurokkal a felmászás megkönnyítésére, egyköteles favágó technikához ...

Petzl KNEE ASCENT LOOP lépőszár
Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár

63.190 Ft
Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár

Cipőre rögzíthető lépőszár karabinerrel a felmászás megkönnyítésére egyköteles favágó technikához ...

Petzl KNEE ASCENT CLIP lépőszár
Petzl PITAGOR mentőháromszög

45.990 Ft
Petzl PITAGOR mentőháromszög

Kényelmes mentőháromszög mellhevederrel ...

Petzl PITAGOR mentőháromszög
BEZÁR