Petzl NEWTON EASYFIT európai szabvány

Petzl NEWTON EASYFIT európai szabvány

Cikkszám: C073EA00

Kényelmes, gyorsan felvehető zuhanást megtartó testhevederzet

A NEWTON EASYFIT ergonomikus, kényelmes, gyorsan felvehető testhevederzet zuhanás megtartására. Párnázott vállpántokkal és a combhevedereken FAST LT automata csatokkal a lábak felemelése és a méretek elállítása nélkül felvehető. Könnyű és lélegző, két cipzáros zsebbel kisebb felszerelési tárgyak számára. Felszereléstartók és bújtatók a TOOLBAG számára, hogy a szerszámok mindig kéznél legyenek. A mellkasi textil és a hátsó fém bekötési pont sokoldalú használatot tesz lehetővé. Európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal.

 

Ezek az európai és orosz szabványok szerint bevizsgált testhevederzetek zuhanás megtartására szolgálnak. Különösen alkalmasak kantár csatlakoztatására ABSORBICA energiaelnyelőhöz vagy ASAP ill. ASAP LOCK mobil zuhanásgátlóhoz.

  • Ergonomikus kialakítás és kis súly: A NEWTON testhevederzetek nem zavarnak a közlekedésben. Könnyű és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően a teshez simulnak, és maximális mozgásszabadságot nyújtanak.
  • Könnyű használat:
    • A beülőheveder könnyen nyitható és zárható: A FAST LT PLUS automatikus mellkasi csattal a hevederzet akár kesztyűben is könnyen és gyorsan nyitható és zárható, a beállított méretek megőrzésével. A csat zárórendszere csökkenti a véletlenszerű kinyílás veszélyét.
    • A szerszámok elérhetősége: A felszereléstartó megkönnyíti a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz TOOLBAG rögzíthető.
  • Sokoldalú használat:
    • Textilből készült mellkasi bekötési pont: A textilből készült, könnyű és kopásálló mellkasi bekötési pont csatlakoztatható a lezuhanást megtartó rendszerhez.
    • Fém hátsó bekötési pont: Az eloxált alumíniumból készült, nagy szakítószilárdságú hátsó bekötési pont csatlakoztatható a lezuhanást megtartó rendszerhez.
  • Rendkívüli kényelem: A NEWTON EASYFIT felépítésének köszönhetően megtartja formáját, és két zsebében elférnek a kisebb felszerelési tárgyak. A párnázott combhevederek FAST LT automata csatjainak köszönhetően a testhevederzet a lábak felemelése nélkül, a beállított méretek megtartása mellett is egyszerűen felvehető.

szabványok: CE EN 361 EAC

cikkszám C073EA00 C073EA01 C073EA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 1310g 1370g 1420g
garancia 3 év 3 év 3 év
       

Petzl NEWTON EASYFIT európai szabvány

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl  EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer

163.790 Ft
Petzl EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer

Individual evacuation system with EASHOOK OPEN carabiner ...

Petzl  EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

19.490 Ft
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

Kisméretű energiaelnyelő ...

Petzl ABSORBICA energiaelnyelő
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

21.490 Ft
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

Beépített energiaelnyelővel ellátott egyszerű kantár ...

Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő
BEZÁR