Petzl FALCON MOUNTAIN beülőheveder

Petzl FALCON MOUNTAIN beülőheveder

Cikkszám: C038FA00

Rendkívül könnyű beülőheveder sziklamászótechnikák alkalmazásával járó mentésekhez

A FALCON MOUNTAIN rendkívül könnyű beülőheveder sziklamászótechnikák alkalmazásával járó mentésekhez készült. Textil áthidalóhevederrel ellátott hasi bekötési pontja hatékony előrehaladást biztosít, de gyaloglásnál is kényelmes. Rendkívül könnyű és kényelmes kialakításának, félmerev derék- és combrészeinek és azok 3D-párnázásának köszönhetően igen könnyű, kis helyen elfér. A derékrész és a combrészek kisméretű, önzáró DOUBLEBACK csatjai segítségével egyszerűen, gyorsan felvehető és állítható. A hátsó műanyag bújtatóhoz TOP vagy TOP CROLL L mellheveder csatlakoztatható.

A FALCON MOUNTAIN beülő áthidalós textil bekötési pontja a hegymászótechnikák alkalmazásához készült, és gyaloglás során is kényelmes.

Mentési célokra készült beülőhevedereink elsősorban könnyűségükkel segítik a mobilitást és a gyors közlekedést a bevetések során. A felhasználó a különböző várható környezeti viszonyok és szituációk függvényében választhat a modellek közül.

  • A Petzl beülőhevederzetei állíthatók a derék-, a comb- és a vállrészeken is, így minden felhasználó testméreteire tökéletesen beállíthatók. A FAST csatok akár kesztyűben is egyszerűen és gyorsan nyithatók és zárhatók, és a beállított méretek megmaradnak
  • A FALCON és FALCON ASCENT beülők derékrészén található önfékező DOUBLEBACK PLUS és a combrészeken található FAST LT csatokkal a felvétel könnyű, a beállítás egyszerű és gyors.
  • A FALCON termékcsalád tagjait a 3D-párnázással ellátott, félmerev derékrész és combrészek teszik rendkívül könnyűvé, kisméretűvé és kényelmessé.
  • A FALCON beülők oldalsó textil bekötési pontjai ideálisak eseti használatra, rendkívül kis méretűek és súlyúak.
  • A FALCON hevederzetek derékrészén oldalt és hátul felszereléstartó fülek találhatók. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.

szabványok: CE EN 813, CE EN 358, CE EN 12277 type C, UKCA, EAC, ASTM F1772

 

cikkszám C038FA00 C038FA01
szín fekete/szürke fekete/szürke
méret 1 2
derék méret 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 47-62 cm 50-65 cm
tömeg 670 g 700 g
garancia 3 év 3 év

Petzl FALCON MOUNTAIN beülőheveder

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Edelrid Korben

27.000 Ft
Edelrid Korben

Sport- és alpin mászásra egyaránt alkalmas beülő. ...

Edelrid Korben
Edelrid Creed

24.000 Ft
Edelrid Creed

A Creed egy olyan beülő, amely ötvözi a kényelmet a könnyű súllyal. ...

Edelrid Creed
Edelrid Smith

21.000 Ft
Edelrid Smith

Az Edelrid felsőkategóriás beülőinek éllovasa. ...

Edelrid Smith
BEZÁR