Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Cikkszám: C071CA00

Kényelmes testhevederzet munkahelyzet pozicionálására, zuhanás megtartására és függő helyzetben való munkavégzésre

Az AVAO BOD zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzet nagyfokú kényelmet biztosít minden szituációban. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít. A vállpántokon rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására; a kantárvégek így mindig kéznél vannak. A hevederzet hátulján, a derék- és a combrészek között található önzáró DOUBLEBACK csatokkal a hátsó bekötési pont használatánál a hevederek rövidre állíthatók. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner és TOOLBAG szerszámtáska rögzíthető. A hátsó bekötési pontnál túl nagy esés megtartását jelző hevederrel, és TRIACT-LOCK automata zárórendszerű zárókarabinerrel. Észak-amerikai és európai szabványok szerint bevizsgálva. Az AVAO BOD combhevederein DOUBLEBACK önfékező, az AVAO BOD FAST combhevederein FAST automata csatokkal.

  • A széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít.
  • Az AVAO BOD testhevederzet derékrésze és vállhevedere állítható. Ezeken a pontokon DOUBLEBACK automata gyorscsatok találhatók. Ezeknél a csatoknál nem szükséges a kilógó hevedervégeket visszafűzni és segítségükkel a kívánt méret másodpercek alatt könnyedén beállítható.
  • Az AVAO BOD és AVAO BOD FAST hevederzeteken egy hátsó bekötési pont található a zuhanást megtartó rendszer csatlakoztatására. Ha ezzel a bekötési ponttal esést tartanak meg, a derékrész és a combrészek közötti heveder rövidebbre állításával a testsúly jobban eloszlik a combhevedereken, így a függő helyzet hosszabb ideig lehetséges a mentésre való várakozás során.
  • Az AVAO hevederzetek derékrészének oldalán és hátulján hat felszereléstartó fül található. Alakjuk megkönnyíti a karabinerek beakasztását. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.
  • A hevederzet mindkét vállpántján található egy rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására. Lezuhanás esetén a rendszer felszabadítja az MGO-t, így az energiaelnyelő működőképes és fel tud szakadni
  • A beülőheveder és mellheveder kombinációja kisebb tömegű megoldás, amit akkor ajánlunk, ha nincs szükség hátsó bekötési pontra. A testméretektől függően is kedvező lehet a kombináció alkalmazása, mivel különböző méretű beülő- és mellhevedert is lehet kombinálni.

szabványok : ANSI Z359.11, NFPA 1983 classe III, CSA Z259.10, CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813

cikkszám C071CA00 C071CA01 C071CA02
szín fekete/sárga fekete/sárga fekete/sárga
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
magasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 2215 g 2260 g 2340 g
garancia 3 év 3 év 3 év

Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Beal AEROPARK IV HARNESS

25.990 Ft
Beal AEROPARK IV HARNESS

Könnyen felvehető és állítható hevederzet ...

Beal AEROPARK IV HARNESS
Beal AIR TOP mellhevederzet

27.990 Ft
Beal AIR TOP mellhevederzet

Könnyen felvehető és kényelmes mellhevedezet, mely kialakításának köszönhetően biztosítja függőleges helyzetet használat közben. ...

Beal AIR TOP mellhevederzet
Beal SNOW GUIDE HARNESS

34.990 Ft
Beal SNOW GUIDE HARNESS

Ultrakönnyű, mindösszesen 200gramm köruli, kifejezetten síhez tervezett, de természetesen hó nelkül is használható hevederzet, 100%-ban újrahasznosítható ...

Beal SNOW GUIDE HARNESS
BEZÁR