Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Cikkszám: C071CA00

Kényelmes testhevederzet munkahelyzet pozicionálására, zuhanás megtartására és függő helyzetben való munkavégzésre

Az AVAO BOD zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzet nagyfokú kényelmet biztosít minden szituációban. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít. A vállpántokon rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására; a kantárvégek így mindig kéznél vannak. A hevederzet hátulján, a derék- és a combrészek között található önzáró DOUBLEBACK csatokkal a hátsó bekötési pont használatánál a hevederek rövidre állíthatók. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner és TOOLBAG szerszámtáska rögzíthető. A hátsó bekötési pontnál túl nagy esés megtartását jelző hevederrel, és TRIACT-LOCK automata zárórendszerű zárókarabinerrel. Észak-amerikai és európai szabványok szerint bevizsgálva. Az AVAO BOD combhevederein DOUBLEBACK önfékező, az AVAO BOD FAST combhevederein FAST automata csatokkal.

  • A széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít.
  • Az AVAO BOD testhevederzet derékrésze és vállhevedere állítható. Ezeken a pontokon DOUBLEBACK automata gyorscsatok találhatók. Ezeknél a csatoknál nem szükséges a kilógó hevedervégeket visszafűzni és segítségükkel a kívánt méret másodpercek alatt könnyedén beállítható.
  • Az AVAO BOD és AVAO BOD FAST hevederzeteken egy hátsó bekötési pont található a zuhanást megtartó rendszer csatlakoztatására. Ha ezzel a bekötési ponttal esést tartanak meg, a derékrész és a combrészek közötti heveder rövidebbre állításával a testsúly jobban eloszlik a combhevedereken, így a függő helyzet hosszabb ideig lehetséges a mentésre való várakozás során.
  • Az AVAO hevederzetek derékrészének oldalán és hátulján hat felszereléstartó fül található. Alakjuk megkönnyíti a karabinerek beakasztását. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.
  • A hevederzet mindkét vállpántján található egy rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására. Lezuhanás esetén a rendszer felszabadítja az MGO-t, így az energiaelnyelő működőképes és fel tud szakadni
  • A beülőheveder és mellheveder kombinációja kisebb tömegű megoldás, amit akkor ajánlunk, ha nincs szükség hátsó bekötési pontra. A testméretektől függően is kedvező lehet a kombináció alkalmazása, mivel különböző méretű beülő- és mellhevedert is lehet kombinálni.

szabványok : ANSI Z359.11, NFPA 1983 classe III, CSA Z259.10, CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813

cikkszám C071CA00 C071CA01 C071CA02
szín fekete/sárga fekete/sárga fekete/sárga
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
magasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 2215 g 2260 g 2340 g
garancia 3 év 3 év 3 év

Petzl AVAO® BOD nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl AVEN

50.990 Ft
Petzl AVEN

Comfortable, durable caving harness. ...

Petzl AVEN
Petzl AVAO® BOD FAST nemzetközi változat

142.490 Ft
Petzl AVAO® BOD FAST nemzetközi változat

Kényelmes testhevederzet munkahelyzet pozicionálására, zuhanás megtartására és függő helyzetben való munkavégzésre ...

Petzl AVAO® BOD FAST nemzetközi változat
BEZÁR