Petzl AVAO® BOD (európai szabvány)

Petzl AVAO® BOD (európai szabvány)

Cikkszám: C071AA0

Kényelmes testhevederzet munkahelyzet pozicionálására, zuhanás megtartására és függő helyzetben való munkavégzésre

Az AVAO BOD zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzet nagyfokú kényelmet biztosít minden szituációban. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít. A vállpántokon rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására; a kantárvégek így mindig kéznél vannak. A hevederzet hátulján, a derék- és a combrészek között található önzáró DOUBLEBACK csatokkal a hátsó bekötési pont használatánál a hevederek rövidre állíthatók. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner és TOOLBAG szerszámtáska rögzíthető. A hevederzet SCREW-LOCK zárórendszerű csavaros karabinerrel záródik, és európai valamint orosz szabványoknak megfelelő. Az AVAO BOD combhevederein DOUBLEBACK önfékező, az AVAO BOD FAST combhevederein FAST LT automata csatokkal.

A beülőhevederrel a felhasználó megvédhető a leeséstől, pozicionálhatja munkahelyzetét és függő helyzetben is kényelmesen tevékenykedhet.

  • Kényelmes kialakítás: A széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. Könnyű és lélegző kialakítása kiváló szellőzést biztosít.
  • Praktikus állítórendszer: Az AVAO BOD testhevederzet derékrésze és vállhevedere állítható. Ezeken a pontokon DOUBLEBACK automata gyorscsatok találhatók. Ezeknél a csatoknál nem szükséges a kilógó hevedervégeket visszafűzni és segítségükkel a kívánt méret másodpercek alatt könnyedén beállítható.
  • A munkaeszközök optimális rendezése: Az AVAO hevederzetek derékrészének oldalán és hátulján hat felszereléstartó fül található. Alakjuk megkönnyíti a karabinerek beakasztását. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.
  • A kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztása: A hevederzet mindkét vállpántján található egy rendszer zuhanást megtartó kantárszárak összekötőelemeinek kiakasztására. Lezuhanás esetén a rendszer felszabadítja az MGO-t, így az energiaelnyelő működőképes és fel tud szakadni.
  • Komplett megoldás hátsó bekötési ponttal: Az AVAO BOD és AVAO BOD FAST hevederzeteken egy hátsó bekötési pont található a zuhanást megtartó rendszer csatlakoztatására. Ha ezzel a bekötési ponttal esést tartanak meg, a derékrész és a combrészek közötti heveder rövidebbre állításával a testsúly jobban eloszlik a combhevedereken, így a függő helyzet hosszabb ideig lehetséges a mentésre való várakozás során.
  • Könnyű és sokoldalú megoldás: A beülőheveder és mellheveder kombinációja kisebb tömegű megoldás, amit akkor ajánlunk, ha nincs szükség hátsó bekötési pontra. A testméretektől függően is kedvező lehet a kombináció alkalmazása, mivel különböző méretű beülő- és mellhevedert is lehet kombinálni.

szabványok: CE EN 361, EN 358, EN 813, EAC

References C071AA00 C071AA01 C071AA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 2045 g 2090 g 2170 g
garancia 3 years 3 years 3 years

 


Petzl AVAO® BOD (európai szabvány)

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl  AVAO® SIT beülő

58.990 Ft
Petzl AVAO® SIT beülő

Kényelmes beülőheveder munkahelyzet pozicionálására és függő helyzetben való munkavégzésre ...

Petzl  AVAO® SIT beülő
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

13.990 Ft
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

Kisméretű energiaelnyelő köztes ...

Petzl ABSORBICA energiaelnyelő
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő (európai és orosz szabvány)

16.990 Ft
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő (európai és orosz szabvány)

Beépített energiaelnyelővel ellátott egyszerű kantár ...

Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő (európai és orosz szabvány)
Alpinbike Airborne
BEZÁR