Petzl ASTROŸ BOD FAST beülő (európai szabvány)

Petzl ASTROŸ BOD FAST beülő (európai szabvány)

Cikkszám: C083AA00

Rendkívül kényelmes hevederzet nehezen megközelíthető helyekre

Az ASTRO BOD FAST hevederzet a beépített CROLL L hasi mászóeszközzel a kötélen való kényelmes feljutást szolgálja. Nyitható hasi bekötési pont a felszerelés (mászóeszköz, kantár, ülőpad stb.) optimális csatlakoztatására. A rendkívül széles, félmerev derékrész és combhevederek kiváló tartást biztosítanak. A kétrétegű, formázott, lélegző párnázás függő testhelyzetben végzett munka során is kényelmes. A hevederzet hátulján, a derék- és a combrészek között található önzáró DOUBLEBACK csatokkal a hátsó bekötési pont használatánál a hevederek rövidre állíthatók. A felszereléstartók megkönnyítik a munkaeszközök rendezését, a bújtatókhoz CARITOOL felszereléstartó karabiner és TOOLBAG szerszámtáska rögzíthető. Európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal. Az ASTRO BOD FAST európai változata a combrészeken FAST LT automata csatokkal van ellátva.

 

Nehezen megközelíthető helyek eléréséhez tervezett, zuhanást megtartó és munkahelyzetet pozicionáló testhevederzetek. A nyitható hasi bekötési pont segíti a kötélen való felmászást és a kényelmes munkavégzést függő helyzetben.

  • A felszerelés optimális csatlakoztatása:
    • a CROLL hasi mászóeszköz a hasi bekötési ponthoz csatlakoztatva hatékonyabb felmászást tesz lehetővé a kötélen,
    • a PROGRESS kantár közvetlenül a beülőhevederzet hasi bekötési pontjába csatlakoztatható,
    • a PODIUM ülőpad az ereszkedőeszközhöz közvetlenül rögzíthető, így a hasi bekötési pont mobilitása garantált.
  • A munkaeszközök optimális rendezése: Az ASTRO hevederzetek derékrészének oldalán és hátulján hat felszereléstartó fül található. Alakjuk megkönnyíti a karabinerek beakasztását. Valamennyi hevederzeten találhatók bújtatók CARITOOL felszereléstartó valamint TOOLBAG szerszámtáska számára.
  • Rendkívül kényelmes kialakítás: Az ASTRO hevederzetek combhevederei és derékrésze félmerev és rendkívül széles, így a terhelés nagy felületen oszlik el. Ezeken a részeken a kétrétegű, lélegző párnázás függő helyzetben is nagyfokú kényelmet biztosít és tökéletesen szellőzik. Ez a kialakítás megkönnyíti a beülő felvételét is.
  • Praktikus állítórendszer:
    •  Az ASTRO beülőhevederek combrészein az automata FAST/FAST LT csatok lehetővé teszik a beülő felvételét akár a láb felemelése nélkül vagy bakancsban, akár kesztyűben is, a beállított méretek pedig megmaradnak.
    • A derékrész és a vállhevederek önzáró DOUBLEBACK/DOUBLEBACK PLUS gyorscsatjai könnyen, gyorsan állíthatók
  • Könnyű és sokoldalú megoldás: A beülőheveder és mellheveder kombinációja kisebb tömegű megoldás, amit akkor ajánlunk, ha nincs szükség hátsó bekötési pontra. A testméretektől függően is kedvező lehet a kombináció alkalmazása, mivel különböző méretű beülő- és mellhevedert is lehet kombinálni.
  • Komplett megoldás hátsó bekötési ponttal: Az ASTRO BOD FAST teljes testhevederzetek rendelkeznek egy hátsó bekötési ponttal a zuhanást megtartó rendszer csatlakoztatására. Ha ezzel a bekötési ponttal esést tartanak meg, a derékrész és a combrészek közötti heveder rövidebbre állításával a testsúly jobban eloszlik a combhevedereken, így a függő helyzet hosszabb ideig lehetséges a mentésre való várakozás során.

 

szabványok: CE EN 361, CE EN 358, CE EN 813, CE EN 12841 type B, EAC

 

 

cikkszám C083AA00 C083AA01 C083AA02
méret 0 1 2
derék méret 65-80 cm 70-93 cm 83-120 cm
comb méret 44-59 cm 47-62 cm 50-65 cm
testmagasság 160-180 cm 165-185 cm 175-200 cm
tömeg 1855 g 1900 g 1980 g
garancia 3 years 3 years 3 years

Petzl ASTROŸ BOD FAST beülő (európai szabvány)

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Singing Rock HARNESS PADDING

10.990 Ft
Singing Rock HARNESS PADDING

Kivehető váll- és lábpárnázat ...

Singing Rock HARNESS PADDING
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

24.990 Ft
Petzl PROTEC PLUS kötélvédő

Rendkívül kopásálló, puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC PLUS kötélvédő
Petzl PROTEC kötélvédő

6.290 Ft
Petzl PROTEC kötélvédő

Puha kötélvédő fix kötelekhez ...

Petzl PROTEC kötélvédő
BEZÁR