Petzl ASAP® LOCK zuhanásgátló

Petzl ASAP® LOCK zuhanásgátló

Cikkszám: B071BA00

Kötélre szánt mobil zuhanásgátló blokkoló funkcióval

Az ASAP LOCK mobil zuhanásgátló megkönnyíti a felhasználó tevékenykedését a kötélen való felmászás során. Normál használat esetén az eszköz szabadon elmozdul a kötélen, és minden beavatkozás nélkül követi a felhasználó mozgását. Zuhanás vagy hirtelen rántás esetén a zuhanásgátló blokkol a kötélen és megtartja a felhasználót. A blokkoló funkció segítségével a felhasználó elmozdíthatja az ASAP LOCK-ot, ezzel csökkentheti a zuhanás magasságát. A csatlakozókar megakadályozza a leejtést osztásokon való átszerelésnél. Az ASAP LOCK energiaelnyelő kantárral használható, biztosítva a munkakötéltől való távolságot. Észak-amerikai, európai és orosz szabványok szerinti minőségtanúsítvánnyal.

  • Nehezen megközelíthető helyekre: Az ASAP LOCK blokkoló funkciója csökkenti az esésmagasságot. Ezenkívül az eszközt nem lehet leejteni az osztásokon való áthaladáskor. ASAP’SORBER kantárral használható.
  • Állandó védelem lezuhanás ellen: Zuhanás, megcsúszás, kontrollálatlan ereszkedés stb. által kiváltott hirtelen elmozdulás hatására az ASAP és az ASAP LOCK mobil zuhanásgátlók blokkolják a kötelet és megállítják a magasban dolgozót, még ha kezével rá is kap az eszközre. A mobil zuhanásgátlók egyaránt működnek függőleges és ferde kötélen, így a tetőn való munkáknál minden szituációban alkalmazhatók
  • Egyszerű használat: Az ASAP és az ASAP LOCK a magasban dolgozó minden mozgását automatikusan, külön beavatkozás nélkül követi. Így a felhasználó teljesen tevékenységére koncentrálha. A mobil zuhanásgátlók a blokkolókerék egyszerű benyomásával a kötél bármely pontján gyorsan felhelyezhetők.
  • tömeg: 425 g

szabványok: 

  • ANSI Z359.15 - ASAP’SORBER energiaelnyelő nemzetközi változatával vagy ASAP’SORBER AXESS energiaelnyelővel, OXAN TRIACT-LOCK karabinerek nemzetközi változatával, CAPTIV irányban tartó áthidalókkal és varrott kötélvégződéssel ellátott RAY 12 mm kötéllel használva.
  • CE EN 12841 Type A - ASAP’SORBER energiaelnyelő európai vagy nemzetközi változatával vagy ASAP’SORBER AXESS energiaelnyelővel valamint EN 1891 szabvány A típusú, 10-13 mm átmérőjű kötéllel használva.
  • CE EN 353-2 -  ASAP’SORBER energiaelnyelő európai vagy nemzetközi változatával és AXIS 11 mm kötéllel vagy PARALLEL 10,5 mm kötéllel használva.
  • EAC - ASAP’SORBER energiaelnyelő európai változatával vagy ASAP’SORBER AXESS energiaelnyelővel valamint EN 1891 szabvány A típusú, 10 - 13 mm átmérőjű kötéllel használva.

Petzl ASAP® LOCK zuhanásgátló

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl Pack 10 PANJI (10db)

179.000 Ft
Petzl Pack 10 PANJI (10db)

Seat harnessThe PANJI seat harness is easy for the operator to put on, adjust and verify on a client. The tie-in point and equipment loop are designed ...

Petzl Pack 10 PANJI (10db)
Petzl PANJI beülő

17.990 Ft
Petzl PANJI beülő

Seat harnessThe PANJI seat harness is easy for the operator to put on, adjust and verify on a client. The tie-in point and equipment loop are designed ...

Petzl PANJI beülő
BEZÁR