Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Cikkszám: L012BA00

Y kantár energiaelnyelővel és MGO összekötőelemekkel

Az ABSORBICA-Y MGO kisméretű energiaelnyelővel ellátott Y kantár függőleges szerkezeteken vagy vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez, osztásokon való áthaladással. Kétféle hosszúságban kapható, 80 vagy 150 cm (összekötőelemek nélküli hossz). A 150 cm-es szárak elasztikusak, így nem zavarnak a közlekedésben. Két darab nagy nyílású MGO összekötőelemmel és egy CAPTIV áthidalóval ellátott Bm’D karabinerrel, amerikai, európai és orosz szabványoknak megfelelően bevizsgálva.

Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.

  • Szakaszos felszakadás a kisebb testsúlyú felhasználók érdekében:  megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Eltérő szín a különböző szerkezetekhez: 

Nagy nyílású MGO vagy MGO OPEN összekötőelemek: Az MGO és MGO OPEN összekötőelemek ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN 60 vagy 110 összekötőelemekkel, melyek a kantár károsodása után újra felhasználhatók.

Hagyományos összekötőelemek: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők klasszikus alumínium (OK, Am’D ou Bm’D) vagy acél (OXAN TRIACT-LOCK) összekötőelemekkel. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.

  • Többféle hosszúságban, összekötőelemmel vagy anélkül kapható: Az ABSORBICA kantárak kétféle hosszúságban kaphatók: - 80 cm kötélszárral, - 150 cm elasztikus hevederszárral, mely nem zavar a közlekedésben. A felehasználó szükségletei szerint választható összekötőelemmel vagy anélkül.
  • szabványok: ANSI Z359.13 12 feet, ANSI Z359.12,CE EN 355, EAC

 

cikkszám L012BA00 L012BA01
hossz 80 cm 150 cm
összeköző elemek 2 x MGO - Bm’D 2 x MGO - Bm’D
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 110 cm 180 cm
tömeg 1850 g 1910 g
garancia 3 év 3 év

Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl CONTROL 12.5 mm

108.990 Ft
Petzl CONTROL 12.5 mm

Nagy teherbírású és kiválóan kezelhető félstatikus kötél faápoláshoz ...

Petzl CONTROL 12.5 mm
Petzl ASAP’AXIS 11 mm

21.490 Ft
Petzl ASAP’AXIS 11 mm

Félstatikus kötél varrott kötélvégződéssel és az esés energiáját felfogó varratokkal ASAP mobil zuhanásgátlóhoz ...

Petzl ASAP’AXIS 11 mm
Kerékpár webshop, webáruház Airborne
BEZÁR