Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Cikkszám: L012BA00

Y kantár energiaelnyelővel és MGO összekötőelemekkel

Az ABSORBICA-Y MGO kisméretű energiaelnyelővel ellátott Y kantár függőleges szerkezeteken vagy vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez, osztásokon való áthaladással. Kétféle hosszúságban kapható, 80 vagy 150 cm (összekötőelemek nélküli hossz). A 150 cm-es szárak elasztikusak, így nem zavarnak a közlekedésben. Két darab nagy nyílású MGO összekötőelemmel és egy CAPTIV áthidalóval ellátott Bm’D karabinerrel, amerikai, európai és orosz szabványoknak megfelelően bevizsgálva.

Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.

  • Szakaszos felszakadás a kisebb testsúlyú felhasználók érdekében:  megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Eltérő szín a különböző szerkezetekhez: 

Nagy nyílású MGO vagy MGO OPEN összekötőelemek: Az MGO és MGO OPEN összekötőelemek ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN 60 vagy 110 összekötőelemekkel, melyek a kantár károsodása után újra felhasználhatók.

Hagyományos összekötőelemek: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők klasszikus alumínium (OK, Am’D ou Bm’D) vagy acél (OXAN TRIACT-LOCK) összekötőelemekkel. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.

  • Többféle hosszúságban, összekötőelemmel vagy anélkül kapható: Az ABSORBICA kantárak kétféle hosszúságban kaphatók: - 80 cm kötélszárral, - 150 cm elasztikus hevederszárral, mely nem zavar a közlekedésben. A felehasználó szükségletei szerint választható összekötőelemmel vagy anélkül.
  • szabványok: ANSI Z359.13 12 feet, ANSI Z359.12,CE EN 355, EAC

 

cikkszám L012BA00 L012BA01
hossz 80 cm 150 cm
összeköző elemek 2 x MGO - Bm’D 2 x MGO - Bm’D
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 110 cm 180 cm
tömeg 1850 g 1910 g
garancia 3 év 3 év

Petzl ABSORBICA-Y MGO energiaelnyelő nemzetközi változat

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl  EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer

163.790 Ft
Petzl EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer

Individual evacuation system with EASHOOK OPEN carabiner ...

Petzl  EXO® EASHOOK OPEN önmentő rendszer
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

19.490 Ft
Petzl ABSORBICA energiaelnyelő

Kisméretű energiaelnyelő ...

Petzl ABSORBICA energiaelnyelő
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

21.490 Ft
Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

Beépített energiaelnyelővel ellátott egyszerű kantár ...

Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő
BEZÁR