Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

Cikkszám: L011AA00

Beépített energiaelnyelővel ellátott egyszerű kantár

Az ABSORBICA-I egyszerű kantár kisméretű energiaelnyelővel (kötélből vagy drótkötélből kiépített) vízszintes vezetőszáron vagy emelőkosár platformján való közlekedésre, osztásokon való áthaladás nélkül. A beülőhöz többféleképpen csatlakoztatható és különböző típusú összekötőelemek akaszthatók bele. Kétféle hosszúságban kapható, 80 vagy 150 cm (összekötőelemek nélküli hossz). A 150 cm-es szár elasztikus, így nem zavar a közlekedésben. Az alkalmazott összekötőelem függvényében az ABSORBICA-I amerikai, európai és orosz szabványoknak megfelelően van bevizsgálva.

Ezeket a kantárakat lezuhanás veszélye esetén kell használni és a beülő mellkasi vagy hátsó bekötési pontjához kell csatlakoztatni. Az energiaelnyelő elosztja az esés energiáját és így csökkenti a felhasználót érő megtartási rántást.

  • Szakaszos felszakadás a kisebb testsúlyú felhasználók érdekében:  megtartásánál az energiaelnyelő felszakadása csökkenti felhasználót érő rántást. 50 és 130 kg közötti testsúlyú felhasználók számára készült kantár. A heveder szakaszosan szakad fel, így kisebb testsúlyú felhasználók esetén is csökkenti az őket érő rántást.
  • Kisméretű, kopásálló energiaelnyelő: Ez a rendkívül kis kiterjedésű energiaelnyelő nem zavarja a felhasználót a mozgásban és tevékenységében. A textil tárolótok védi az energiaelnyelőt a dörzsölődéstől és az esetleges sérülésektől.
  • Eltérő szín a különböző szerkezetekhez: 

Nagy nyílású MGO vagy MGO OPEN összekötőelemek: Az MGO és MGO OPEN összekötőelemek ideálisak nagy átmérőjű fémszerkezetekhez vagy drótkötelekhez való csatlakoztatásra. Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők MGO OPEN 60 vagy 110 összekötőelemekkel, melyek a kantár károsodása után újra felhasználhatók.

Hagyományos összekötőelemek: Az összekötőelem nélkül szállított kantárak felszerelhetők klasszikus alumínium (OK, Am’D ou Bm’D) vagy acél (OXAN TRIACT-LOCK) összekötőelemekkel. Ezek beakaszthatók vezetőszárba vagy az egyszerű kikötési pontba.

  • Többféle hosszúságban, összekötőelemmel vagy anélkül kapható: Az ABSORBICA kantárak kétféle hosszúságban kaphatók: - 80 cm kötélszárral, - 150 cm elasztikus hevederszárral, mely nem zavar a közlekedésben. A felehasználó szükségletei szerint választható összekötőelemmel vagy anélkül.
  • Osztások nélküli vízszintes vezetőszáron való közlekedéshez: Az egyszerű ABSORBICA-I elsősorban vízszintes vezetőszáron vagy emelőkosárban való önbiztosításra szolgál.
  • szabványok: CE EN 355 (4), ANSI Z359.13 12 feet (5), EAC

(4) használat EN 362 szabánynak megfelelő összekötőelemekkel, (5) használat ANSI Z359.12 szabánynak megfelelő összekötőelemekkel

 

 

cikkszám L011AA00 L011AA01
hossz 80 cm 150 cm
összeköző elemek összeköző elemek nélkül összeköző elemek nélkül
Legnagyobb megengedett hosszúság (összekötőelemekkel együtt) 90-130 cm 160-200 cm
tömeg 270 g 330 g
garancia 3 év 3 év

Petzl ABSORBICA-I energiaelnyelő

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

43.990 Ft
Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)

Testhevederzet zuhanás megtartására ...

Petzl NEWTON testheveder (európai és orosz szabvány)
Singing Rock Caddy felszereléstartó

3.990 Ft
Singing Rock Caddy felszereléstartó

Vékonyan párnázott, állítható felszereléstartó heveder. ...

Singing Rock Caddy felszereléstartó
Petzl Pack 10 PANJI (10db)

179.000 Ft
Petzl Pack 10 PANJI (10db)

Seat harnessThe PANJI seat harness is easy for the operator to put on, adjust and verify on a client. The tie-in point and equipment loop are designed ...

Petzl Pack 10 PANJI (10db)
BEZÁR