High5 Energy Gel Aqua Caffeine Málna 66g

High5 Energy Gel Aqua Caffeine Málna 66g

Cikkszám: IG0004

A High5 Energy Gel Aqua Caffeine egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal. és 30mg tea koffeinnel! A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi, tulajdonképpen olyan mintha egy 100%-os gyümölcslevet innál.

A High5 Energy Gel Aqua Caffeine málna egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal. és 30mg tea koffeinnel! A világ legkeményebb versenyein bizonyította, hogy gyorsan képes energiát biztosítani. Könnyű kibontani, könnyű lenyelni, könnyű megemészteni és a természetes gyümölcsíz egyszerűen fantasztikussá teszi, tulajdonképpen olyan mintha egy 100%-os gyümölcslevet innál.

Mitől más ez a Gél? Ehhez nem kell extra folyadékoz innod, fogyaszthatod higítatlanul!!! 

  • Elfogyott a vized és egy zselét kell elfogyasztanod? Nem probléma
  • Messze még a frissítőállomás a versenyen? Nem probléma
  • Nem bírod a sűrű zseléket? Nem probléma

A High5 Energy Gel Aqua Caffeine málna egy teljesen új gél típus, híg állagú, könnyű hordozni, egyszerű használni. A High5 Energy Gel Aqua Caffeine málna nem édes, nem sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. A High5 Energy Gel Aqua Caffeine tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. A High5 Energy Gel Aqua Caffeine ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

Mielőtt kifejlesztették az Energy Gel Aqua-t, megkérdezték az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sűrű és sok vizet kell inni hozzá. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták.
Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük az Energy Gel Aqua-t, egy nagyszerű glükóz formulával, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével – gyorsan pótolja az energiát.
A működése egyszerű, mivel 23g glükózt tartalmaz és mint tudjuk minden szánhidrát a gyomorban glükózzá alakul, így ezt már nem kell tovább bontania gyomornak így nem is termelődik annyi gyomorsav és a vékonybélből azonnal felszívódik a véráramba ahonnan energiává alakul. Egy olyan egyszerű szénhidrátról van szó ami azonnal távozik a gyomorból így nem is okozva gyomorproblémákat, még az óránkénti 3 adag sem.

koffein a világon legszélesebb körben használt legális stimuláló hatóanyag, milliók fogyasztják naponta kávé, tea és üdítők formájában. A koffein, mérsékelt adagban jelentősen megnöveli a szénhidrát és a folyadékok felszívódásának sebességét, serkenti az idegrendszert, csökkenti a fáradtságot, éberebbé tesz, megnöveli a koncentrációdat, és növeli a fájdalomküszöböt sport közben.

A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel Aqua nátriumot és káliumot is tartalmaz, amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

Tökéletesen működik akár az Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sport-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gelben viszont megvan a tiszta és gyors energia!

De ami a legfontosabb: Ebből napi 20 adagot is elfogyaszthatsz és egy órában akár 3-at! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

 

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel Aqua kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

 

Használat

Használd sportolás közben, 20-30percenként egy géllel fedezheted az energiád. Az IsoGel-hez nem kell extra folyadékot innod, fogyaszd higítatlanul.

A napi bevihető maximális mennyiség 10adag a 30mg koffein miatt.

ZERO Sports-al tökéletes párost alkot.

15 és alatti gyermekek, koffeinérzékenyek és terhes nők ne használják!

High5 Energy Gel Aqua Caffeine Málna 66g

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

High5 Gél kulacs

690 Ft
High5 Gél kulacs

Vidd magaddal kedvenc géljeid egyben, 4-5db gél tárolására alkalmas kulacs. ...

High5 Gél kulacs
High5 Race futóöv

2.490 Ft
High5 Race futóöv

High5 verseny futóöv: 3db gél és a rajszám tárolására alkalmas. ...

High5 Race futóöv
High5 Maraton futóöv

3.990 Ft
High5 Maraton futóöv

High5 Maraton futóöv: 4db gél, Zero tároló, zárható rekesz és a rajszám tárolására alkalmas. ...

High5 Maraton futóöv
BEZÁR