Garmin fénix

Garmin fénix

fēnix™ - a GPS-es karóra, mely megváltoztatja a hegyi túrázás játékszabályait

 

A Garmin fēnix™ az első csuklóra rögzíthető GPS navigátor és ABC (Altimeter/Magasságmérő, Barometer/Barométer és Compass/Iránytű) egybeépítve a Garmin navigációs funkcióival. Professzionális hegyi túrázókkal együttműködve fejlesztették és tervezték komoly túrázóknak és elszánt szabadtéri felhasználóknak, a fēnix az a kezeket szabadon hagyó navigátor, mely megbízható helyismeretet biztosít a hegyi kalandok során és vissza a menedékházig. Önkalibrálós ABC érzékelőivel és a Garmin navigációs technológiájával, mint például a TracBack™ új szabványt teremt a hegyi környezetben navigálásban.

Útvonalakat hozhat létre és navigálhat végig, tárolhat akár 1000 útpontot, melyekhez könnyedén elnavigálhat. Ezen felül a fēnix akár 10.000 pontos nyomvonalat is képes tárolni. Ossza meg adatait vezeték nélküli kapcsolaton keresztül arra alkalmas Garmin GPS készülékekkel és okostelefonokkal*. Természetesen GPS+ABC navigációs óraként tartalmaz magasságmérőt, barométert, 3 tengelyű iránytűt és hőmérőt is. Gumírozott, stílusos és vízhatlan, akár 50 méteres mélységig, mindennapi használatra is alkalmas a kényelmes szíjnak köszönhetően.
 
Garmin navigációval
Semelyik másik GPS+ABC karóra nem nyújt olyan navigációs funkciókat, mint a Garmin - A világ legmegbízhatóbb navigációs gyártója. A fēnix követi merre járt és elvezeti a legeldugottabb helyekre, de ami még fontosabb, vissza is vezeti onnan, így teljes nyugalommal tehet meg minden lépést.
Nyomvonalat rögzít útja során, mely egy GPS-es fonal, jelezve merre is haladt. Segítségével útpontokat rögzíthet, például az autója helyzetét, biztonságos menedékhelyet, nagyszerű kilátókat és egyéb kedvenc pontokat. A fēnix tárolhat akár 1000 felhasználói pontot és 10.000 pontos nyomvonalat. Akár meg is tervezheti útjait a BaseCamp™ szoftverrel, a Garmin ingyenes asztali útvonaltervező programjával. Tervezze meg a túrát otthon, töltse le a fēnix memóriájába és kövesse a navigációs nyilat, vagy a könnyen látható nyomvonalat a céljáig. A TracBack™ a túra végén visszavezeti a kiindulóhelyére.
 
Egy karóra kényelme
Gumírozott és attraktív, de a fēnix egy pontos óra is egyben, melyet minden nap hordhat. Beállíthatók riasztások és akár rezgéssel is figyelmeztethet. Visszaszámlálóként, stopperként vagy világóraként is nagyszerű. Mindezen felül egy jelzés mások számára, hogy Ön egy vérbeli hegyi túrázó.
 
Magasságmérő
A fēnix beépített barometrikus magasságmérője pontos magasságadatokat biztosít útja során. Így követheti az emelkedését, süllyedését, mindig tudva, milyen magasra ment a hegyre, vagy milyen mélyre jutott a völgyben. Automatikus kalibrációjának köszönhetően a magasságmérő pontosabb, köszönhetően a fēnix folyamatos ellenőrzésének és pontosításának.
 
Barométer
A beépített barométer segít figyelni a pontos időjárás változásokat a környező légnyomás rövidtávú módosulását mutatva. Például ha a légnyomás értéke hirtelen csökken, az egy kialakuló vihar előjele lehet.
 
Iránytű
A fēnix beépített 3 tengelyű iránytűt tartalmaz, mely mindig mutatja a haladási irányát függetlenül attól, hogy mozog vagy helyben áll. Válasszon ki egy irányt, biztos lehet benne, hogy a fēnix arrafelé fogja vezetni. Az iránytű érzékelője beállítható úgy, hogy folyamatosan kalibrálja magát, így mindig biztosan a célja felé vezeti.
 
Teljesítmény
Hasonlóan a Garmin nagyszerű GPS-es futóóráihoz, a fēnix átfogó, valós idejű adatokat biztosít a hegyi futóknak és a síelőknek. A körök és automatikus körök funkcióval és a fontos teljesítmény adatokkal, mint távolság, függőleges sebesség és ütem, az elhivatott hegyi túrázók követhetik fejlődésüket és a megtett teljesítményüket. A fēnix együtt használható a Garmin opcionálisan megvásárolható prémium szívritmus jeladójával, kerékpár esetén pedig a sebesség és pedálfordulat érzékelőjével. Minden megjelenített adatmező személyre szabható, így a kívánt adatok mindig ott lesznek a csuklóján.
 
Pontos hőmérséklet / tempe™
A beépített hőmérőnek köszönhetően betekintést nyerhet a hőmérséklet változásba. A Tempe™ segítségével a Garmin újra egy nagyszerű újdonságot vezet be a szabadidős órák világába. A Tempe™ a Garmin új ANT+ rendszerű hőmérője, mely pontos környezeti hőmérsékleti adatokat biztosít a testhő befolyásoló hatása nélkül. Tudva mennyire gyorsan változik a hőmérséklet, eldöntheti, milyen ruhát vagy menedékhelyet keressen a túrája során, eldöntheti, itt van-e az idő a visszafordulásra.
 
Vezeték nélküli készülékek közötti adatátvitel
Könnyedén megoszthatja nyomvonalait, útpontjait, útvonalait és papírmentes Geocaching pontjait arra alkalmas Garmin GPS-ekkel és okostelefonokkal*. A fēnix mind ANT+™ képességekkel, mind Bluetooth® technológiával rendelkezik.
*A Garmin BaseCamp alkalmazás területi elérhetősége eltérhet a fēnix területi elérhetőségétől.
 
 
Fizikai jellemzők
 
Méret, Szél.xMag.xMélys: 4.9 x 4.9 x 1.7 cm
Kijelző méret (Szél.xMag.): 3.1 cm képátló
Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 70 x 70 képpont
Kijelző típus: Transzflektív monkróm
Súly: 82,0g
Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
Működési idő: GPS módban akár 50 óra; szenzor módban 2 hét; karóraként akár 6 hét
Vízhatlan: Igen
Nagy érzékenységű vevő: Igen
 
 
Térképek és Memória
 
Alaptérkép: Igen
Előre töltött térképek: Nem
További térképek fogadása: Nem
Beépített memória: 20 MB
Adatkártya: nincs
Útpont/Kedvenc/Helyszín: 1000
Útvonalak: 50
Nyomvonal memória: 10000 pontból álló aktív, ebből 100 menthető
 
 
Jellemzők
 
Automatikus tervezés: Nem
Elektronikus iránytű: Igen
Barometrikus magasságmérő: Igen
Geocachingre is ajánlott: Igen
Kültéri GPS-játékok: Nem
Vadász/Halász adatbázis: Igen
3D térkép nézet: Nem
Nap/Hold adatbázis: Igen
Ár/Apály adatbázis: Nem
Területmérés: Igen
Egyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása): Igen
Készülékről-készülékre adatátvitel vezeték nélkül: Igen
Kép nézegető: Nem
Úszik: Nem
Digitális fényképezőgép: Nem
Háromtengelyes elektronikus iránytű: Igen
Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): Nem
Garmin Connect komptaiblis: Igen
Saját térkép kompatibilis (Custom maps): Nem
Beépített fényképezőgép: Nem
Egyéb: Karóra funkciók: óra, dátum, riasztás, időzítő, hangos és vibrációs jelzés;
Fitness funkciók: felhasználói profilok futáshoz és kerékpározáshoz, Auto Pause®, Auto Lap®, riasztások, személyre szabható adatmezők (pl. szívritmus, távolság, ütem, kalória, körök, tempó)
 
A doboz tartalma:
  • fēnix
  • USB kábel
  • Hálózati töltő
  • Használati útmutató

 

Garmin fénix

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin eTrex 10

34.900 Ft
Garmin eTrex 10

A Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes ...

Garmin eTrex 10
Garmin eTrex 20

59.900 Ft
Garmin eTrex 20

Az eTrex 20 fogja az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kézi GPS készülékét és tovább tökéletesíti. Újratervezett ergonómia, könnyebben kezelhető ...

Garmin eTrex 20
Garmin eTrex 30

74.900 Ft
Garmin eTrex 30

Az eTrex 30 fogja a Garmin egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb kézi GPS készülékét és tovább tökéletesíti. Újratervezett ergonómia, könnyebben kezelhető ...

Garmin eTrex 30
Alpinbike Airborne
BEZÁR