Garmin VÍVOMOVE TREND EZÜST SZÜRKE SZILIKON SZÍJJAL

Garmin VÍVOMOVE TREND EZÜST SZÜRKE SZILIKON SZÍJJAL

Cikkszám: 010-02665-03

A vívomove Trend hibrid okosóra klasszikus analóg stílust és alapvető okosfunkciókat kínál, mint az okostelefonról érkező értesítések, vagy a Garmin Pay™ érintésmentes fizetés.

  • Tapasztalja meg a tökéletesen időtlen analóg sítlust!
  • Akár 5 napos üzemidő egy töltéssel.
  • Kattintsa vagy simítsa a rejtett érintőképernyőt! Az Ön titka marad.
  • Szöveges üzenetek, hívás- és naptár-értesítések érkeznek a párosított okostelefonról.
  • Ismerje jobban a testét! Kövesse stressz-szintjét, alvását, energiaszintjét és sok mást.
  • Érintésmentes fizetés egyetlen mozdulattal, a szolgáltatást támogató bankok kártyáival.

AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ

Maradjon mozgásban az akár 5 napos üzemidőt nyújtó akkumulátornak köszönhetően! Egyszerű óraként további 1 nappal nőhet az üzemidő. 15 perc töltéssel egy napos üzemidőt nyerhet. Kényelmes, vezeték nélküli töltés egy Qi-tanusítvánnyal rendelkező töltőállomással (a csomag nem tartalmazza).

 

VISSZAFOGOTTAN ELEGÁNS MEGJELENÉS

A számos színben elérhető vívomove Trend rozsdamentes acél lünettával és kényelmes szilikon szíjjal érkezik, így tökéletes választás munkanapokra, hétvégére - mindenhol. Kompatibilis a 20mm-es Quick Release szíjakkal.

 

TRADICIONÁLIS DESIGN

A teljes számlapot lefedő rejtett kijelző csak akkor jelenik meg, ha szüksége van rá. Érintse meg a képernyőt, és a mutatók dinamikusan eltávolodnak.

Maradj kapcsolatban az alapvető okosfunkciókkal.

OKOSÉRTESÍTÉSEK

Fogadjon emaileket és üzeneteket párosított Apple® vagy Android okostelefonjáról! Ha Android telefonja van, válaszolhat is az SMS-ekre.

GARMIN PAY ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Legyen gyorsabb és kényelmesebb a fizetés a Garmin Pay érintésmnetes fizetési megoldás segítségével a támogatott szolgáltatók kártyáival.

BIZTONSÁG ÉS KÖVETÉS

Ha okosórája telefonjához kapcsolódik, élőben küldheti tartózkodási helyét. A küldés automatikusan is történhet - szabadtéri séta, futás vagy akár lovaglás közben - a beépített eseményérzékelésnek köszönhetően.

CHRONOGRAPH IDŐZÍTŐ ÉS STOPPER

Figyelje a másodpercek múlását a kijelzőn és a mutatókon, stopper vagy időzítő funkció közben!

GARMIN CONNECT ALKALMAZÁS

Kövesse egészségügyi és fitness-információit, lépjen kapcsolatba és versenyezzen barátaival, vegyen részt kihívásokban hogy kítűzőket szerezzen, és még sok további funkció - mindez egyben, az ingyenes Garmin Connect okostelefonos alkalmazásban.

 

 

Kiegyensúlyozott élet, hasznos javaslatokkal.

BODY BATTERY ENERGIASZINT

Kövesse nyomon teste energiaszintjét egész nap! Így tudni fogja, mikor áll készen az aktivitásra vagy mikor van szüksége egy pihentető alvásra.

PULZUSMÉRÉS CSUKLÓRÓL

Az óra másodpercenként többször is méri a pulzusszámot, és figyelmezteti, ha túl magas vagy alacsony a nyugalmi érték. Segít felmérni az mozgás intenzitását akár úszás közben is.

ALVÁSFIGYELÉS ÉS ALVÁSI PONTSZÁM

Az alvásfigyelő segít nyomon követni a regenerálódást. Ébredés után alvási pontszámot kap, valamint láthatja az alvási szakaszok bontását, a véroxigénszintet és a légzését, továbbá javaslatokat kap a jobb alvásminőséghez.

PULSE OX SZENZOR

Használja a Pulse Ox szenzort 4, a véroxigénszint ellenőrzéséhez bármikor nap közben - vagy az alvás során -, hogy lássa, mennyire hatékony szervezete oxigénfelvétele.

STRESSZ KÖVETÉS

Tudja meg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, vagy stresszes-e a napja! A relaxációs emlékeztető egy rövid légzőgyakorlatot is javasol, ha túlságosan stresszesnek érzékeli.

TUDATOS LÉGZÉS

Ha relaxálni vagy összpontosítani szeretne, indíthat egy légzőgyakorlat aktivitást, az óra pedig követi a légzést és a stressz-szintet.

HÖLGYEK EGÉSZSÉGE

Használja a Garmin Connectet a menstuációs ciklus vagy a terhesség követésére. Jegyezze fel tüneteit, szerezzen hasznos információkat a testmozgással és a táplálkozással kapcsolatban. Az adatokat naplózhatja vagy megtekintheti csuklóján.

HIDRATÁCIÓ KÖVETÉSE

Jegyezze fel folyadékbevitelét, fogadjon emlékeztetőket a hidratáltságával kapcsolatban. Automatikus hidratáltsági célt is beállíthat, amely igazodik a tevékenységek és az izzadás szintjéhez.

LÉGZÉSFIGYLÉS

Tekintse át egész napos légzését nap közben és alvás idején, valamit légzőgyakorlatok és jóga közben.

Fitness funkciók egy egészséges élethez.

KAPCSOLÓDÓ GPS

Kapcsolódjon kompatibilis okostelefonja GPS-éhez a kültéri séták, futások, kerékpározások pontos rögzítéséhez.

FITNESS KOR

Ez a funkció a valós életkor, a heti rendszeres tevékenységek, valamint a BMI és a testzsírszázalék alapján becsüli meg, hogy teste fiatalabb vgy idősebb-e ténylegesnél. Tippeket kaphat fitness korának csökkenétésre. (A testzsírszázalék méréshez Index S2 okosmérleg szükséges).

INTENZÍV PERCEK

Az intenzív percek funkció képet ad arról, hogy a napon belül mikor és milyen aktivitással érheti el a kitűzött célokat.

ELŐRE TELEPÍTETT SPORTALKALMAZÁSOK

Alakítsa edzési rutinját a jóga, erősítés, kardio, medencés úszás, és egyés sportprofilok segítségével.

FITNESS KÖVETÉS

A vívomove Trend követi a lépéseket, megmászott emeleteket, intenzív perceket, és sok mást. Akár több Garmin óra adatait is szinkronizálhatja.

 

 

Mindennapi kiegészítőnek tervezve.

VÍZÁLLÓSÁG

Ez az óra úszásra vízálló, használható úszáshoz, zuhanyozásnál vagy fürdőben.

KARCSÚ, ELEÁGNS DESIGN

A mindössze 40mm-es átmérőnek köszönhetően viselése kényelmes, alig fogja észrevenni, hogy a csuklóján van.


Garmin VÍVOMOVE TREND EZÜST SZÜRKE SZILIKON SZÍJJAL

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin VENU 2 PLUS FEKETE FEKETE KERETTEL, ÉS FEKETE SZILIKON SZÍJJAL

191.900 Ft
Garmin VENU 2 PLUS FEKETE FEKETE KERETTEL, ÉS FEKETE SZILIKON SZÍJJAL

Értsd meg jobban a tested működését a fejlett egészségügyi és fitness funkciók segítségével. Élvezd a kényelmet, hogy a csuklódról is telefonálhatsz1 ...

Garmin VENU 2 PLUS FEKETE FEKETE KERETTEL, ÉS FEKETE SZILIKON SZÍJJAL
Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 MENTAZÖLD
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

63.900 Ft
Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY

Ha olyan kényelmes készülékre van szükséged, mely a nap minden lépésében elkísér, a vívosmart® 5 lesz az ideális választásod. Egyszerűen kezelhető ...

Garmin VÍVOSMART 5 FEKETE NAGY
BEZÁR