Garmin Edge 800 HRM+CAD

Garmin Edge 800 HRM+CAD

Hozza ki a legtöbbet kerékpáros kalandjaiból az EdgeŸ 800-al, az első érintőkijelzős, GPS alapú kerékpáros komputerrel. A navigációs információk, valamint a teljesítményadatok jelzésével az Edge 800 az ideális megoldás túrázáshoz, ingázáshoz, versenyzéshez vagy hegyikerékpározáshoz. Beépített alaptérképpel, távolság, sebesség, helyszín, emelkedés és süllyedés adatokat biztosít.

 

Alaptartozékként tartalmaz ANT+™ rendszerű szívritmus pántot, sebesség/ütem érzékelőt. Kompatibilis erőmérőt is használhat a még pontosabban elemezhető edzésért.
 
Csak egy érintésnyire
Úgy alkottuk meg ezt a képernyőt, hogy ellenállhasson az elemeknek, környezeti hatásoknak, mégis elég jól reagáljon a kesztyűs kéz érintésének. Váltson az edzési képernyők között, vagy mozgassa a térképet csupán egy mozdulattal. A fényes, napfénynél is jól olvasható színes képernyő minden körülmény esetén jól látható. A jó megjelenés ne tévessze meg, ez a készülék az IPX7 szabványnak megfelelően vízhatlan. A hegyi terepen fellépő zöttyenések sem okozhatnak gondot.
Az aerodinamikus kialakítású Edge 800 szénszálas megjelenését kék vagy fehér betétek teszik még jobbá. Alacsony profilú tartója könnyedén rögzíthető a kormányrúdra. A készülék a tartóról egy negyed fordulattal levehető, így könnyedén áttehető egy másik kerékpárra.
 
Tudja hol van
Kerékpárja akár szállítási célokat szolgál, akár menekülés a hétköznapokból, mindig jó, ha a térképek is kéznél vannak. Az Edge 800 előre betöltött alaptérkép jelzi a legfőbb utakat és városokat, de microSD kártyával bővítve akár utcaszintű vagy topográfiai térképeken is navigálhat. Válassza ki a kívánt célt és az Edge 800 fordulóról-fordulóra elvezeti a céljához, miközben a képernyőn jelzi a navigációs utasításokat.
Az Edge 800 képes továbbá más kerékpárosok által rögzített útvonalakon végigvezetni. Fedezze fel a Garmin Connect™ oldalt és válasszon más felhasználók milliónyi rögzített és feltöltött útvonalából. Minden feltöltött tevékenység, az Edge 800-on pályaként rögzül. A navigációs utasításoknak köszönhetően könnyedén követheti a pályát, ha pedig több kihívásra vágyik, próbálja legyőzni a korábban megadott célokat. Saját útvonalak készítéséhez használhatja a Garmin díjmentes BaseCamp™ szoftverét vagy más alkalmazásokat is, melyeket azután feltölthet az Edge-re.
Az Edge 800 a nagy érzékenységű GPS-vevőjével rögzíti minden mozdulatát akár árnyékoltabb, sűrűbb lombozatú részeken is. A vevő HotFix® rendszerű műhold becslési funkcióval számítja ki pozícióját, így gyorsabban áll készen. Mindezen felül automatikus vált az időzónák között a helyszínnek megfelelően.
 
Adatok, bármilyen módon
Az Edge 800 rengeteg adatot rögzít az utazás során, melyeket a három, teljesen testre szabható adatképernyőn jeleníthet meg. A barometrikus magasságmérő egészen pontos emelkedés és süllyedés adatot szolgáltat, valamint rögzíti a hőmérsékleti értékeket is.
Ha életvitelszerűen kerékpározik, párosítsa az Edge 800-at külső gyártók ANT+ rendszerű teljesítménymérőjével, így megjelenítheti a teljesítményét a tekerés során. Ez az értékes adat mutatja mennyire erősen dolgozik, függetlenül az edzés körülményeitől, így okosabban edzhet. Az Edge 800 néhány változata sebesség/pedálfordulat vagy szívritmus jeladót is tartalmaz.
 
Eszközök az edzéshez
Egy kis motivációra van szüksége a jobb teljesítményhez? Nézze meg, miként szerepel a virtuális edzőpartnerrel szemben, mely digitális formában, grafikusan veti össze a valós sebességét az előre meghatározott céljával valós időben. Egyéb hasznos edző funkció a részletes edzés tervezés, Automatikus szüneteltetés, Automatikus körváltás, vagy pályaváltás.
 
Elemezze az edzését
Rögzítette a kilométereket, most itt az idő, hogy átnézze, visszajátssza és megossza azokat. Csak töltse fel adatait a Garmin Connect™ oldalra, ahol ingyenesen elemezheti és megoszthatja azokat. Mind PC-ről, mind Mac-ről feltöltheti az adatokat a mellékelt USB kábel használatával. A Garmin Connect oldalon térképen tekintheti meg a megtett utat és láthat elemzést az edzésről.
 
 
Fizikai jellemzők
 
Méret, Szél.xMag.xMélys: 5.1 x 9.3 x 2.5 cm
Kijelző méret (Szél.xMag.): 3.8 x 5.6 cm
Kijelző felbontás (Szél.xMag.): 160 x 240 képpont
Kijelző típus: Transzflektív színes TFT érintőképernyő
Súly: 98,0g
Akkumulátor: Újratölthető lítium-ion
Működési idő: akár 15 óra
Vízhatlan: Igen
Nagy érzékenységű vevő: Igen
 
 
Térképek és Memória
 
Alaptérkép: Igen
További térképek fogadása: Igen
Beépített memória: -
Adatkártya: microSD bővítőhely
Tárolható körök: 1000kör
Útpont/Kedvenc/Helyszín: 200
Útvonalak: 0
 
 
Jellemzők
 
Szívritmus jeladó: Igen
Lépésszámláló (Foot pod): Nem
Kerékfordulat és ütem jeladó: Igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: Nem
Garmin Connect™ kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): Igen
Garmin Training Center® szoftver kompatibilis: Igen
Virtual Partner® (edzés egy digitális ellenféllel): Igen
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): Nem
Auto Pause® (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): Igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): Igen
Auto Lap® (automatikusan új kört indít): Igen
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): Nem
Egyszerű edzések (idő, távolság, kalória cél megadás): Igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): Igen
Ütem riasztás (jelez, ha kiesett az ütemből): Igen
Idő/távolság riasztás (cél elérésekor jelez): Igen
Intervallum edzés (beállítható edző és pihenő idők): Igen
Személyre szabható képernyők: Igen
Barometrikus magasságmérő: Igen
Készülékről-készülékre adatátvitel vezeték nélkül: Nem
Power meter kompatibilis (megjeleníti egyéb ANT+™-képes eszközök adatait): Igen
Sportóra: Nem
Rezgő riasztás: Nem
Hőmérséklet: Igen
Virtual racer (korábbi menetek ellen versenyzés): Nem
Edzés hatékonyság: Nem
Szívritmus alapú kalóriaszámítás: Igen
Úszási adatok (csapás típusa és száma, medence hossz): Nem
 
 
A doboz tartalma:
  • Edge 800
  • Kerékpáros tartó
  • Szívritmus érzékelő (HRM)
  • Pedálfordulat-mérő
  • Hálózati töltő
  • USB kábel
  • Gyors használati útmutató

 

Garmin Edge 800 HRM+CAD

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin Forerunner 910XT HRM

149.900 Ft
Garmin Forerunner 910XT HRM

A Forerunner 910XT az egyetlen mindent-egyben, GPS alapú eszköz, mely részletes úszási adatokat, valamint távolságot, ütemet, magasságot vagy szívritmusadatot ...

Garmin Forerunner 910XT HRM
Garmin Forerunner 910XT

134.900 Ft
Garmin Forerunner 910XT

A Forerunner 910XT az egyetlen mindent-egyben, GPS alapú eszköz, mely részletes úszási adatokat, valamint távolságot, ütemet, magasságot vagy szívritmusadatot ...

Garmin Forerunner 910XT
Garmin Forerunner 310XT HRM

119.900 Ft
Garmin Forerunner 310XT HRM

Végre, egy GPS-el ellátott edzőkészülék, mely nem fél a víztől és figyeli szívritmusát. A gumírozott Forerunner 310XT a triatlont gyakorlók nélkülözhetetlen ...

Garmin Forerunner 310XT HRM
Alpinbike Airborne
BEZÁR