Garmin ENDURO KARBONSZÜRKE DLC TITÁN ULTRAFIT FONOTT NEJLON SZÍJJAL

Garmin ENDURO KARBONSZÜRKE DLC TITÁN ULTRAFIT FONOTT NEJLON SZÍJJAL

Cikkszám: 010-02408-01

Az Enduro GPS-es okosóra a Power Glass™ szoláros kijelző segítségével kitolja az akkumulátor élettartamát és kimagasló teljesítményt nyújt. Extrém állóképességű sportolók számára tervezték. Neked.

  • Nyerj energiát a napból, és menj többet a töltések között.
  • Maradj kiváló formában a megújult regenerálódási idővel, a terepfutáshoz fejlesztett VO2 max számolással és még sok mással.
  • Könnyű de tartós - a komoly epikus versenykörülményekhez.
  • Takaríts meg energiát az akkumulátorban a szenzorok optimális kezelésével.
  • Tájékozódj még a járt úttól távol is a pontos GPS segítségével.
  • Menj tovább! Akár 80 órányi GPS-es mód - vagy akár 300 órányi energiakímélő üzemmód1.

 

VERSENYHEZ TERVEZVE

Az Enduro mindig látható, 1,4 ”-es, napfényre optimalizált kijelzővel rendelkezik, amely könnyedén látható, akár menet közben is. Tele van a legfontosabb edzési funkciókkal és egy rendkívül hatékony processzorral, amely lehetővé teszi, hogy a versenyre fókuszálj és ne az akkumulátor élettartamán aggódj.

STRAPABÍRÓNAK KÉSZÜLT

A masszív, időjárásnak ellenálló kialakítás a versenyfeltételekre van hangolva: rozsdamentes acél, könnyű súly, karcálló DLC bevonatú titánium óraház. Ráadásul egy szuper könnyű sportszíjjal rendelkezik, amely rugalmas, állítható és tartós.

alt text

Fáradtság nélküli teljesítmény.

alt text

NAPELEMES AKKUMULÁTOR

Akár 80 órányi akkumulátor-élettartam GPS-üzemmódban1, max. 300 óra max-akkumulátor-üzemmódban1, és akár 65 napos akkumulátor-üzemidő napelemes töltéssel2.

.alt text

ENERGIAGAZDÁLKODÁS

Próbáld ki, hogy a különféle beállítások és érzékelők hogyan befolyásolják az óra akkumulátorának élettartamát, így menet közben is elvégezheted az akkumulátor meghosszabbítását.

alt text

TEREPFUTÁSI VO2 MAX

A terepfutási V02 a kardiovaszkuláris edzettség szintjét becsüli meg azáltal, hogy a változó útvonal és a terepviszonyok alapján állítja be a futásteljesítményt.

alt text

ULTRAFUTÁS

Válaszd az ultrafutás tevékenységet pihenő időzítővel és rögzítsd a frissítőállomásokon töltött időt.

alt text

CLIMBPRO FUNKCIÓ

A ClimbPro ClimbPro emelkedéstervező segítségével valós idejű információkat tekinthetsz meg a jelenlegi és a közelgő emelkedőkről, beleértve a lejtést, a távolságot és a magasság növekedést. A ClimbPro nyomvonal-fejlesztések emellett információkat nyújtanak az ereszkedésekről és a sík területekről.

alt text

MTB DINAMIKA

Kövesd nyomon az egyes túrák részleteit hegyikerékpáros mérőszámokkal, valamint speciális haladási mérésekkel, amelyek értékelik az ösvény nehézségeit, hogy mennyire zökkenőmentes a leereszkedés. Így a következő alkalommal legyőzheted önmagadat.

alt text

HŐMÉRSÉKLETI- ÉS MAGASSÁGI AKKLIMATIZÁCIÓ

Készülj fel bármilyen környezetre. Vizsgáld meg, hogyan reagál a tested a különböző környezeti hatásokra, mint a hő és a magassági akklimatizáció.

alt text

TELJESÍTMÉNY MÉRŐSZÁMOK

Tekintsd meg a fejlett edzettségi mutatókat, mint például a futásdinamika, hőmérsékleti és magassági VO2 max, regenerálódási tanácsadó és még sok más3.

alt text

REGENERÁLÓDÁSI TANÁCSADÓ

Rendkívül fontos, hogy testünknek lehetősége legyen regenerálódnia edzések között. Minden egyes edzés után a beépített regenerálódási tanácsadó javasolni fogja a következő megterhelés előtti pihenés időtartamát.

alt text

NAPI JAVASOLT EDZÉSEK

Edzési iránymutatáshoz - ami a következő edzettségi szintre emel - kapsz napi futási javaslatokat az aktuális edzésterhelés és edzésállapot alapján.

alt text

Érd el a legtávolabbi célokat is!

alt text

MULTI-GNSS TÁMOGATÁS

Férj hozzá több globális műholdas rendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo) hogy több kihívással rendelkező környzetben is nyomon követhesd tevékenységedet.

alt text

NAVIGÁCIÓS ÉRZÉKELŐK

ABC érzékelőkkel navigálj az új terepen: beleértve a magasságmérőt a magassági adatokhoz, barométert az időjárás monitorozásához és a 3 tengelyű iránytűt.

alt text

SPORT ALKALMAZÁSOK

Használd az előre feltöltött tevékenységi profilokat, mint például a terepfutás, úszás, futás, kerékpározás, túrázás, evezés, síelés, golfozás és még sok más.

alt text

PACEPRO™ TECHNOLÓGIA

A maga nemében egyedülálló PacePro technológia segít fokozatos tanácsadásával a futásban.

alt text

SÍFUTÁS

Maradj tájékozott, havazás közben is. Ez az előre betöltött profil különbséget tud tenni a síelés és a hegymászás között. Automatikusan megmutatja az emelkedésre vagy az ereszkedésre vonatkozó mutatókat.

alt text

ÁLLJ KÉSZEN A HULLÁMOKRA!

Készen állsz, hogy elkapd a hullámokat? Amikor az Enduro-t párosítod a Surfline Sessions™ alkalmazással kompatibilis okostelefonodon, és rögzíts minden hullámot a Surfline® kamerával. Később nézd meg a videókat, hogy lásd, hogy teljesítettél.

alt text

Összpontosíts az edzettségedre!

alt text

CSUKLÓN MÉRT PULZUSSZÁM

Optikai pulzusmérés3 felismeri az aktivitás intenzitását, valamint a pulzus változékonyságát a stresszszint kiszámításához. Vízalatti pulzusmérést is végez, pulzuspánt nélkül.

alt text

PULZOXIMÉTER

A magasság akklimatizálásához vagy alvásfigyeléshez a Pulzoximéter4 érzékelő fénysugarakat használ a csuklódon annak felmérésére, hogy tested milyen mértékben hasznosítja az oxigént.

alt text

FEJLETT ALVÁSFIGYELÉS

Lásd a teljes képet alvásodról, lebontva a könnyű, mély vagy REM szakaszokra. Akár az éjszakai véroxigén4 telítettséged is láthatod a légzésadatokon túl. Tekintsd meg alvási adataidat, amely betekintést nyújt alvási pontszámodba és egyebekbe.

alt text

BODY BATTERY™ ENERGIAFIGYELÉS

Kövesd figyelemmel tested energiatartalékait, így láthatod, mikor a legjobb edzened vagy éppen pihenned.

alt text

HIDRATÁLTSÁG NYOMON KÖVETÉSE

Naplózd napi folyadékbeviteled és kapj értesítéseket, ha ideje inni. Akár automatikus célt is beállíthatsz, mely az edzések során kiizzadt folyadékot is figyelembe veszi.

alt text

LÉGZÉSFIGYELÉS

Láthatod, hogyan lélegzel a napod során, alvás közben vagy jóga alatt.

alt text

Maradj kapcsolatban edzés közben is.

alt text

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket vagy riasztásokat az órádra, ha arra alkalmas okostelefonnal használod.

alt text

GARMIN PAY™ ÉRINTÉSMENTES FIZETÉS

Könnyedén fizethetsz a csuklód odatartásával5 (nem minden szolgáltatón keresztül érhető el).

alt text

BIZTONSÁGI ÉS KÖVETÉSI FUNKCIÓK

Ha nem érzed magad biztonságban, vagy az órád balesetet érzékel6, vészhelyzeti kapcsolataid részére megküldheted a helyzeted és segítséget kérhetsz.

alt text

CONNECT IQ™ ÁRUHÁZ

Tölts le egyedi számlapokat, adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket a Connect IQ Áruházból7.

Feltételezve, hogy folyamatosan 50 000 lux fényerő éri

Napi 3 órás 50 000 lux napfényt feltételezve

A tevékenység- és fitneszkövetés pontosságát számos körülmény befolyásolhatja

Nem orvosi segédeszköz, nem alkalmas diagnózis állítására vagy az egészségi állapot nyomon követésére. További információ: Garmin.com/ataccuracy. A pulzoximéter nem érhető el minden országban.

A támogatott országok és pénzintézetek listájáért kattints ide

Ha arra alkalmas okostelefonnal használod. Biztonsági és nyomon követési információkért látogass el ide: Garmin.com/safety

Ha asztali számítógéppel vagy arra alkalmas okostelefonra letöltött Connect IQ alkalmazással használod


Garmin ENDURO KARBONSZÜRKE DLC TITÁN ULTRAFIT FONOTT NEJLON SZÍJJAL

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GARMIN tactix Delta SOLAR SAPPHIRE PRO DLC

412.900 Ft
GARMIN tactix Delta SOLAR SAPPHIRE PRO DLC

Zafír üvegű matt fekete 51mm-es óra 2 óraszíjjal SOLAR töltéssel a maximalistáknak ...

GARMIN tactix Delta SOLAR SAPPHIRE PRO DLC
Garmin eTrex 10

39.900 Ft
Garmin eTrex 10

A Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes ...

Garmin eTrex 10
Garmin GPSMAP 64st

131.900 Ft
Garmin GPSMAP 64st

Az új GPSMAP® 64st kézi navigációs készülék 2,6" képátlójú, napfénynél is olvasható kijelzővel és nagy érzékenységű GPS és GLONASS vevővel, valamint ...

Garmin GPSMAP 64st
BEZÁR