GARMIN tactix Charlie

GARMIN tactix Charlie

Cikkszám: GG010-02085-00

Sapphire kristályüvegű tactix Charlie modell, ami megjeleníti a topo térképet is. Legnagyobb üzemidővel rendelkezik

  • 30,4 mm képátlójú, nagy felbontású, napfénynél is olvasható, domború zafír lencse, egyszeűen váltható nappali és éjjellátó szemüveggel is használható módok között
  • Előre betöltött TOPO térképek útovnaltervezéssel
  • Ellenálló kialakítás: gyémántszerű szénszálas (DLC) bevonatú titán órakeret, fekete titán hátlap és rozsdamentes acél gombok - beépített Elevate, csuklón mért szívritmussal¹
  • Taktikai funkciók: Jumpmaster, útpont kivetítés, kettős GPS formátum kijelzés és előre betöltött taktikai tevékenység
  • Beépített érzékelők: GPS és GLONASS képes műholdvevő, 3 tengelyű iránytű, barométer, magasságmérő és giroszkóp
  • Akár 12 napos akkumulátoros üzemidő okosóra módban, akár 20 óra GPS módban és akár 35 óra energiatakarékos UltraTrac módban

Térkép a sikerhez

Legyen szó gyakorlatozásról vagy csak egy egyszerű futásról, a tactix Charlie beépített térképe segít a tájékozódásban. Színes TOPO térképe egy pillantással leolvasható, így ismerni fogja környezetét. A GPS és GLONASS képes műholdvevője biztosítják a stabil helyzetkövetést még rossz rálátási körülmények között is. Ezen felül az órával végigmehet útvonalakon, pályákon, leszúrhat vagy megkereshet pontokat, például az autója vagy a kemping helyzetét.

Map Your Route to Success

Navigáljon a szabadban egyszerűen

A térképes navigáción túl a tactix ABC érzékelőket is tartalmaz (magasságmérő, barométer és iránytű), melyek a járt úttól távol is elvezetik a céljáig. A beépített magasságmérő pontosan méri emelkedését/süllyedését, a 3 tengelyű iránytű akkor is pontosan mutatja az irányt, ha az órát nem vízszintesen tartja.
 

Navigate the Outdoors Your Way

Beépített taktikai funkciók

Az óra taktikai funkciói között megtalálható a Jumpmaster, a kivetített útpont és a kettős GPS koordináta képernyő, mely támogatja az MGRS és a fok/perc/másodperc formátumot is.
 

Built-in Tactical Features

Kövesse figyelemmel teljesítményét, edzését és a regenerálódást is

A komoly fizikai edzésekkor és fitnesz tevékenységekkor hasznos a tactix Charlie fejlett teljesítményelemzési képessége. Az edzési hatás egy olyan új eszköz, amely automatikusan kiértékeli az utolsó edzéseket és megmutatja, hogy mennyire volt hatékony. Az új anaerobikus edzési hatás új rálátást biztosít az edzés kritikus részeire, megmutatva, hogy mennyire fejlődik és mennyire terhelte meg magát. Akár összevetheti az elmúlt 7 napi edzését az ideális terhelésével. További motivációért letölthet edzésterveket a Garmin Connect felületről.


Monitor Your Performance, Training and Recovery

Csuklón mért szívritmus

Az Elevate, csuklón mért szívritmus technológia¹ segít figyelemmel kísérni pulzusát mellkaspánt használata nélkül is. Ezen felül az óra számolja a lépéseket, az elégetett kalóriát, figyeli alvását, valamint a pulzusa alapján számítja ki edzése mennyiségének függvényében az elégetett kalóriát. Mindezen felül méri a szívritmus variabilitását (HRV), mely érték segít megérteni, hogy teste a stressz-szintje alapján készen áll-e egy újabb edzésre.

 

Wrist-based Heart Rate

Maradjon kapcsolódva

A tactix Charlie támogatja az okos értesítéseket, ha arra alkalmas telefonnal használja. Fogadhatja az e-maileket, szöveges üzeneteket és riasztásokat közvetlenül a csuklóján. További kapcsolt szolgáltatásként elérhető az automatikus feltöltés a Garmin Connect fitnesz közösségi felületre, a valós idejű helyzetmegosztás.
 

Stay Smartly Connected

Prémium anyaghasználat, robusztus teljesítmény

Arra készült, hogy mindenhova elkísérje, a tactix Charlie a legfinomabb, prémium anyagokból készült. Rendkívül könnyű, titán órakerete DLC bevonatot kapott, rozsdamentes acél gombjai pedig maximális ellenállást biztosítanak a behatásokkal és a korrózióval szemben. A karcálló, domború zafírkristály lencse védi a mindig látható, nagy felbontású, színes, Garmin Chroma kijelzőt, mely kézzel átkapcsolható éjjellátó üzemmódba, így nem zavarja a háttérvilgítása a szemüveget. Az óra 10 ATM nyomásnak (100 méter) áll ellen, fekete szilikon óraszíja pedig minden időjárási körülményben biztos rögzítést nyújt. Számos további QuickFit® szíj vásárolható akár bőr, fém vagy szilikon kivitelben - ezáltal stílusának vagy az alkalomnak megfelelő külsővel ruházhatja fel óráját.

Premium Materials, Robust Performance

Egyéni alkalmazások, óraszámlapok és egyebek

Szabja személyre tactix Charlie óráját az ingyenesen letölthető Connect IQ™  tartalmakkal. Változtassa meg az óraszámlapot, szerezzen be újabb adatmezőket, alkalmazásokat vagy widgeteket.

A Garmin folyamatosan olyan top vállalatokkal és fejlesztőkkel társul, akik további értéket adnak tactix Charlie multisport órájához. A nagy nevek között megtalálható a Strava, AccuWeather és számos olyan fejlesztés, melynek köszönhetően az igényei szerint alakíthatja óráját.

Futási teljesítmény

A Running Power alkalmazás letöltésével tovább mélyítheti futása elemzését. A Garmin Labs által fejlesztett Running Power alkalmazás a futási metrikák közé kerül - mint a tempó, függőleges oszcilláció, emelkedő/lejtő vagy helyi szélviszonyok - így elemzi a futásához szükséges teljesítményt. Ha tudja, mekkora teljesítménnyel fut, jobban meghatározhatja, milyen tempóval szükséges futnia. Mindehhez kizárólag egy arra alkalmas érzékelőre van szükség (HRM-Run, HRM-Tri mellkaspánt vagya Running Dynamics Pod).

Doboz tartalma

  • tactix Charlie fekete szilikon óraszíjjal
  • Töltő-/adatkábel

¹A tevékenységkövető pontosságát a körülmények befolyásolhatják, kizárólag tájékoztató jellegű információkat biztosít

Huawei és Honor inkompatibilitás!

GARMIN tactix Charlie

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin eTrex 10

39.900 Ft
Garmin eTrex 10

A Garmin tovább javított az eTrex sorozaton. Az új eTrex 10 megőrizte a könnyű kezelhetőséget, gumírozott borítást, megfizethetőséget és a hosszú elemes ...

Garmin eTrex 10
Garmin GPSMAP 64st

131.900 Ft
Garmin GPSMAP 64st

Az új GPSMAP® 64st kézi navigációs készülék 2,6" képátlójú, napfénynél is olvasható kijelzővel és nagy érzékenységű GPS és GLONASS vevővel, valamint ...

Garmin GPSMAP 64st
GARMIN GPSMAP 64 S

115.900 Ft
GARMIN GPSMAP 64 S

Quad Helix antenna, előre betöltött 250000 geoláda adatai, funkciógombok, barometrikus magasságmérés és iránytűvel. Okostelefon kompatibilis. ...

GARMIN GPSMAP 64 S
Kerékpár webshop, webáruház Airborne
BEZÁR