GARMIN INSTINCT SOLAR CAMO DIGITAL

GARMIN INSTINCT SOLAR CAMO DIGITAL

Cikkszám: 010-02293-05

Azoknak a szabadban edző és túrázó embereknek ajánlott, akik az egész napokra is kimozgatják magukat a természetben. A Camo verzió segít a rejtőzködésben akár vadászat, akár bushcraft a hobbid. A hatalmas üzemidőre rásegít a napelemes rátöltés is. Sajnos le kell mondjunk itt az összetett sportokról, mint a triatlon, s pár sportág speciális adatairól (talajérintési idő, wattmérés), de megkaptuk a Garmin navigációt, ami a Fénix 5 szintje, s egy igen korrektül összerakott funkcionalitást. Tehát túrázhatsz, futhatsz, bringázhatsz, evezhetsz, síelhetsz, úszhatsz az óra kiszolgál és nem kell kényeztetned, vigyáznod rá.

CSINÁLD AMIT SZERETSZ - MÉG TOVÁBB

  • Az Instinct egy olyan GPS-es okosóra, mely szakít a megszokásokkal, segít meghódítani az elemeket, miközben tovább bírja. Új szintre emeli az akkumulátoros üzemidőt, miközben a nap erejét is felhasználja.
  • Korábban elképzelhetetlen akkumulátoros üzemidő a napelem segítségével.
  • Katonai szabványok szerint ellenálló, így nyugodtan használhatod.
  • GPS, GLONASS és Galileo. A 3 legjobb barátod a vadonban.
  • Eddz okosabban a beépített sportprofilokkal.
  • Értesítések okostelefonodról közvetlenül a csuklódon.
  • Csinálj még többet, tölts kevesebbet. Akár 54 napos üzemidő okosóra módban.

 

ELLENÁLLÓNAK KÉSZÜLT

Szálerősített polimer tokozás, kémiailag erősített, karcálló Corning® Gorilla® glass és a nap energiáját is hasznosító akkumulátorával egy olyan eszköz született, ami rendkívül strapabíró.

BÁTORNAK KÉSZÜLT

Hivalkodó színek, nagy kontrasztú kijelző és célszerű kialakítás hívta életre ezt a szokatlan okosórát, ami minden tekintetet magával ragad.

 

Szakíts a megszokásokkal

 

NAPFÉNNYEL TÁPLÁLT AKKUMULÁTOR

A napfény függvényében változik az amúgy is kiemelkedő akkumulátoros üzemidő, mely még többet enged felfedezni a nap alatt.

 

MILITARY STANDARD 810

Az Instinct az amerikai katonaság 810-es szabványa szerint hő-, rázkódás- és vízálló (100 méteren fellépő nyomásig).

 

ENERGIAMENEDZSER

Láthatod, hogyan befolyásolják a szenzorok és beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az élettartamot.

 

Eddz okosabban.

 

SPORTALKALMAZÁSOK

Az előre betöltött tevékenységi profilok szörfözésre, úszásra, futásra, biciklizésre, túrázásra, evezésre, síelésre és számos másra biztosítanak lehetőséget.

 

CSUKLÓN MÉRT SZÍVRITMUS

Szívritmus információ1 akár pihenés közbeni riasztásokkal is, ha túl alacsony vagy magas értékekre. Láthatod, mennyire dolgozik a szíved edzés közben, akár a víz alatt is.

 

PULZOXIMÉTER

Magassági akklimatizálódásért vagy alvásfigyeléshez a pulzoximéter2 fénysugarakat használ, amikkel elemzi, mennyire hatékonyan használja fel tested az oxigént.

 

STRESSZFIGYELÉS

A szívritmus változásából kiszámolható tested stressz-szintje, így látható, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van.

 

Body Battery™ energiamonitor

Optimalizáld tested energiatartalékait a szívritmus variabilitás, stressz, alvás és egyéb adatokat felhasználva, így láthatod mikor vagy edzésre kész vagy mikor célszerű pihenned.

 

 

Bízz az ösztöneidben, de bizonyosodj is meg róluk.

 

Multi-GNSS műholdvevő

Több műholdrendszer használatával (GPS, GLONASS és Galileo) még a rossz rálátási körülmények között is több műholdat láthatsz, mint csupán a GPS-t használva.

 

ABC érzékelők

Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.

 

TRACBACK® ÚTVONALVEZETÉS

Könnyedén visszatalálhatsz a kiindulóhelyre utazásod során, mivel ez a funkció visszanavigál a kaland elejére.

 

Maradj kapcsolódva.

 

OKOS ÉRTESÍTÉSEK

Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas telefonnal használod.

 

PÁROSÍTSD MŰHOLDAS KOMMUNIKÁTORRAL

Ha összekapcsolod Instinct órádat inReach® készülékkel (külön vásárolható, további előfizetés szükséges), üzeneteket fogadhatsz, SOS értesítést küldhetsz a GEOS 24/7 vészhelyzeti szolgáltatónak.

 

NAPTÁR NÉZET

Könnyedén áttekintheted edzéseidet a speciális naptár képernyővel.

A tevékenységmérő pontosságát számos körülmény befolyásolhatja

Nem orvosi segédeszköz, nem alkalmas diagnózis felállítására. A pulzoximéter nem minden országban érhető el


GARMIN INSTINCT SOLAR CAMO DIGITAL

Ár:
Szállítás:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Garmin GPSMAP 65, MULTI-BAND

169.900 Ft
Garmin GPSMAP 65, MULTI-BAND

Fedezz fel többet ezzel a gumírozott, 6,6 cm képátlójú, színes kijelzős kézi készülékkel. Több frekvenciát használ egyidejűleg, így biztosítja a jelenleg ...

Garmin GPSMAP 65, MULTI-BAND
Garmin FORETREX 701 (BALLISTIC EDITION)

254.900 Ft
Garmin FORETREX 701 (BALLISTIC EDITION)

A Foretrex 701 használatakor úgy navigálhat, hogy közben keze szabadon maraad - ez az ellenálló, csuklón viselhetõ GPS navigátor katonai szabványoknak ...

Garmin FORETREX 701 (BALLISTIC EDITION)
Garmin FORETREX 601

106.900 Ft
Garmin FORETREX 601

A Foretrex 601 használatakor úgy navigálhat, hogy közben keze szabadon maraad - ez az ellenálló, csuklón viselhetõ GPS navigátor katonai szabványoknak ...

Garmin FORETREX 601
BEZÁR