Gyerekzsúr

Gyerekzsúr

Klubunkban lehetőség van mászással egybekötött gyermek születésnapi rendezvények lebonyolítására.


Tudnivalók:

A szervezéséhez minden esetben előzetes időpontfoglalás szükséges.
A foglaláskor meg kell határozni a pontos dátumot, időpontot (tól-ig), a várható létszámot, valamint hogy van-e igény biztosító személyzetre. Amennyiben a szülők (kísérők) nem tudnak biztosítani, mindenképp szükséges külön biztosító személyzet a rendezvényhez, aki odafigyel a résztvevők biztonságára.
Általában 5 gyermekenként szoktunk egy biztosító embert javasolni, ezért is kérjük jelezni az előzetes egyeztetéskor, hogy hány gyermek venne részt a rendezvényen.
Tapasztalataink szerint a gyermekek 2 óránál többet nem igen bírnak mászni, így biztosító személyzetre nagyságrendileg 2 órán keresztül lehet szükség.

A rendezvény idején a galériánkon tudunk helyet biztosítani, ahol a kísérők kényelmesen végig figyelhetik az eseményt, és ahol az ünnepeltet fel lehet köszönteni a hozott tortával.

A rendezvényekre természetesen szülinapi tortát be lehet hozni. Üdítőitalokat behozni nem szabad, a szükséges mennyiség beszerzését kérjük a büfénkben (a recepción) legyenek szívesek előzetesen egyeztetni.
Az étel- és italfogyasztáshoz szükséges poharakat, papírtálcákat, szalvétákat, műanyag villákat, stb. klubunknak nem áll módjában biztosítani, ezért kérjük, hogy ezekről gondoskodjanak.

Minden egyes résztvevőnek (mászó vagy kísérő) tiszta talpú váltócipő használata, és termünk házirendjének a betartása kötelező!Költségek:
 

A gyermekek belépő díja: 1.300 Ft/fő


A szülők, kísérők belépése INGYENES amennyiben ők nem másznak!


Szükséges felszerelés bérlése:

beülő (XS-XL): 300 Ft/db,

ziazsák magnéziával: 200 Ft/db 

beülő karabinerrel, lapkával: 500 Ft/db

A biztosító emberek óradíja: 3500 Ft/fő/óra

Időpontfoglalás  ill. bővebb felvilágosítás:

telefonon: +36 20 3 203 301
e-mailben: info@spiderclub.hu
személyesen: a Spider Club recepcióján

 

Kapcsolódó galéria:

Kerékpár webshop, webáruház Airborne
BEZÁR