Hírek

Beléptető rendszer átállás!!

2023.03.28.
Ezen a héten szerdáról csütörtökre termeinkben átállunk egy új informatikai programra

Beléptető rendszer átállás!!

 

Kedves Vendégeink, 

szeretnénk jelezni, hogy ezen a héten szerdáról csütörtökre termeinkben átállunk egy új informatikai programra. Ez az első időkben okozhat kellemetlenségeket, apró fennakadásokat, viszont reményeink szerint ezt követően még egyszerűbben, gyorsabban fog működni a rendszer és megszüntetheti a korábbi kapu leállásokat is. 

Ti alapvetően nem sok mindenben fogtok változást észlelni, maradnak a kártyák, maradnak a bérletek. Kizárólag az edzések bejelentkezési felülete fog változni. Ezért kérünk mindenkit, aki edzésre érkezik, hogy ne online jelentkezzen be, hanem a recepción keresztül történjen meg az edzéskártya bemutatása. 

Ami fontos változás, hogy az új rendszer a beléptető kártya QR-kód felőli oldaláról tudja behúzni a beléptetési információt, így figyeljetek majd arra, hogy belépésnél a kártyának ezen oldalát tartsátok az új olvasó felülethez.

 

Miben kérjük a türelmeteket: 

A kapuk várhatóan az első pár napban, a szerelésük és programozásuk ideje alatt nem fognak még tökéletes működni, ezért ebben az időszakban a régi beléptetési mód lesz érvényben.

A recepciósaink mindent megtesznek, hogy minél hamarab elsajátítsák az új felület használatát, de az átállást követő időszakban felmerülhetnek majd bizonytalanságok. 

Mindenkinek, akinek nincs rendes, fényképpel ellátott regisztrációja, annak a bérlet lejáratával kötelező lesz megtennie és ezzel egyidejűleg elfogadnia az új házirendet is. 

 

Mit várunk az új programtól: 

Elsősorban a RFID általi kapu leállások megszűnését. 

Az egyszerűbb és átláthatóbb programnak köszönhetően pedig a reciseink tehermentesítését.  

 

Köszönjük előre is türelmeteket!

 

Jó mászást kívánunk! 

 

Spider Team  

 

 

További cikkek:

Túra
Nyitva tartunk a teljes pünkösdi hosszú hétvége alatt!
2023.05.23.
Kedves Vendégeink! Mászótermünk a pünkösdi hétvégén, mind a három nap, hétvégi nyitvatartási rend szerint látogatható. Sok szeretettel várunk Benneteket! ...
Túra
Május 1-i nyitvatartás
2023.04.19.
A Május 1-i hosszú hétvégén klubunk mind a 3 nap hétvégi nyitva tartás szerint lesz látogatható ...
Túra
Húsvéti nyitvatartásunk
2023.04.05.
Idén is négy nap lesz a húsvéti pihenés. Termünk a hosszú hétvégén hétvégi nyitvatartás szerint látógatható. Várjuk minden kedves mászótársunkat. ...
BEZÁR